Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי פולו

בבוקר שאני מתניע את הרכב, שאני מעביר הילוך בין P ל-D אני שומע כמו נקישה בגיר וזו נקיה ממש מורגשת, שמרעידה קצת את הרכב

וגם כל פעם אחרי התנעה שאני שומע ומרגיש את הנקישה,

בנוסף במעבר בין הילוך R ל D שומעים גם את הנקישה חזק

יש לציין שבמהלך נסיעה אין שום רעש מיוחד מהגיר או רעש של נקישות מסויימות

אשמח לעזרה למי למכיר את התופעה

האם יש בעיה בגיר?

פורסם

יש לי את אותו הדבר במאזדה 626 במקרה שלי אפשר להרגיש את זה יותר כשאוטו קור בהתנעות בוקר והתופעה פוחתת כשהרכב מתחמם ( בגלל שהשמן גיר כבר חם ) תנסה לבדוק האם הפיתרון הזמני הבא עובד עבורך .

תחנה את הרכב בירידה הרם HANDBRAKE העבר את ידית ההילוכים ל -N תן לרכב להדרדר ממש בקטנה קדימה עצור ושלב ל-R האם התופעה לא מורגשת אז מדובר בבלאי סביר בגלגלי שיינים שאחריות על הסינכרון אצלי יש את התופעה כבר יותר משנתיים ללא בעיות בשילוב הילוכים

• תוכן חדש...