Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מאוד כדאי לקדוח חריר שיסייע לניקוז אוויר.

כמה פעמים החלפתי תרמוסטט בפיג׳ו וניקוז אויר היתה מטלה פשוטה (למי שיודע).

מעולם לא קדחתי חור. כדאי לוודא שאויר מנוקז כמו שצריך.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדכון:

קדחתי חור בתרמוטט בקוטר 2מ"מ, ניקוז אוויר התבצע היטב לדעתי עם מנוע כבוי והשלמות עם מנוע מונע.

מחינת הביצועים הרכב מתחמם יפה והרדיאטור היה חם למגע, המאורר נדלק בכ87 מעלות מיידית הרדיאטור נהיה קר למגע.

המאוורר לא הפסיק לפעול, לי נגמרה הסבלנות לאחר 7-10 דקות וכיביתי את הרכב.

הרכב בנסיעה וגם בעמידה מציג טמפ 82-88 בשעון חום.

החימום עבד לרגע לכ2-3 שניות והחל להוציא אוויר פושר.

אני מניח שהשלב הבא זה טייממניג + משאבה.

פורסם

יש גם סיכוי שהזרימה ברדיאטור קירור עצמו חלשה ובגלל זה עוצמת החימום יורדת דרסטית לאחר הדלקתו.

נסה קודם שטיפה שלו כאשר הוא מורכב (הזרמת מים מבוקרת לאחר שניתקת אותו).

אלעד

פורסם

טעות שלי.. התכוונתי לרדיאטור חימום וכתבתי קירור.

פורסם (נערך)

עכשיו יש פרטים יותר מובנים.

כאשר המאוורר לא יוצא מפעולה משמע מערכת הקירור לא מצליחה להוריד את הטמפ', תחזיק מעט גז על 1500 סל"ד באם המאוורר יוצא מפעולה לאחר זמן קצר הבעיה במשאבת מים, כנפי המשאבה אכולות.

עריכה: הרדיאטור של קירור המנוע הוחלף או לא? בתגובות שלך לא הצלחתי להבין איזה מבין הרדיאטורים הוחלף.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
פורסם

זה לא, מה שאעשה קודם זה אנסה לבצע שטיפה לרדיאטור חימום.

אם החימום יחזור לעבוד היטב גם ברק אז חייבת להיות סירקולציה של מים במערכת.

זאת בהמלצתו של מלטשבי.

פורסם

הוא קר כאשר המאוור פועל, זה יתכן כי המאוורר פועל בעוצמה מלאה, מסתבר שאמור להיות 2 מהירויות עבודה ומההתרשמות שלי הוא עובד רק על הגבוהה ביותר.

אז יתכן שיש משהו לא בסדר במאוורר, כי אינו מתפקד בהתאם להגדרות יצרן.

ההתרשמות שלי היא גם שטמפ הכניסה שלו נמוכה יותר.

פורסם (נערך)

אני לא מכיר את הרכב שלך אבל למשלך ב 306 או 205 הישנות היה בקר מאווררים שנמצא בבית הגלגל השמאלי מאחורי הבטנה והוא היה נוטה להירטב ממים ואז המאווררים היו משתגעים ונכנסים לעבודה בטמפ לא מתאימה, בדוק היכן הבקר מאווררים נמצא אצלך, אולי הוא מאחורי המצבר.

היו גם 2 חיישני טמפ, אחד בצבע חום ואחד כחול, אחד מהם של הלוח שעונים והשני אל בקר המאווררים.

יש לך בעיה שנורא קשה לאתר ולנחשב מבלי לבדוק את הרכב פיזית, כי פעם אתה אומר שאין חימום, ואולי הרדיאטור חימום סתום, ופעם הרדיאטור מנוע קר למגע ופעם המאוורר לא מפסיק לעבוד משמע יש לך כמה תקלות כי החימום הפנימי לא צריך להשפיע על הרדיאטור מנוע בצורה שתיארת.

אם ברכבך קיים טרמוסוויץ( יוניט חום מנוע) על הרדיאטור אז בדוק אותה אולי היא נכנסת מוקדם מידי או עובדת לסירוגין.

עריכה אחרונה על ידי ba323f

• תוכן חדש...