Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בבעלותי שני רכבי פולקסווגן ושניהם מטופלים באופן קבוע במוסך היבואן (גגג ברעננה).

הרכב הישן מביניהם יהיה עכשיו בן חמש, ואני שוקל אם להמשיך לטפל במוסך הזה, או לחסוך עלויות ולטפל במוסך של של היבואן.

השיקולים שלי הם:

1. במקרה של תקלה, אולי היבואן יתחשב וישתתף בהוצאה (בעיקר תקלה בגיר אם תהיה, כי הרכב בדיוק ייצא מתקופת האחריות המורחבת).

2. עד היום הרכב לא עשה ״בעיות״, התיקון היחיד במסגרת האחריות היה החלפת קלאצ׳ לפני כשנה וחצי.

3. אני מקבל הנחה של 10% במוסך בגלל שאני מטפל בשני רכבים שם.

4. הרכב השני באחריות ולכן בכל מקרה אמשיך לטפל במוסך הזה.

השאלות:

1. מה דעתכם?

2. כמה ההבדל במחיר בטיפול בין מוסך מרכזי לסתם מוסך, לצורך טיפול קטן?

תודה מראש.

פורסם

הייתי שואל שאלה נוספת: מה מידת האמון שלך במוסך.

אם אתה נותן במוסך אמון שמבצע עבודה איכותית ולא דוחף לך עלויות מיותרות כנראה שהחסכון בהחלפתו לא מובטח, מוסך אחר יכול להראות זול אבל להיות יקר מבחינת טיב העבודה או סתם העמסת עלויות מיותרות, הרי זה חתול בשק. אם אתה חש שהמוסך הנוכחי לא אמין חפש אחר - אם מרשת היבואן ואם מחוצה לה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מטפל רק במוסך היבואן, מכמה סיבות פשוטות - הם יודעים הכל לגבי הרכב שלי,הם חלק מאיזשהי רשת אז במקרה ותהיה לי איתם בעיה יש לי עם מי לדבר הלאה, הם מקצועים מאוד ואמינים.

חסרון בולט זה המחיר אבל אני מוכן לשלם עוד מאה-מאתיים אקסטרה ולנסוע בשקט.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
הייתי שואל שאלה נוספת: מה מידת האמון שלך במוסך.

אם אתה נותן במוסך אמון שמבצע עבודה איכותית ולא דוחף לך עלויות מיותרות כנראה שהחסכון בהחלפתו לא מובטח, מוסך אחר יכול להראות זול אבל להיות יקר מבחינת טיב העבודה או סתם העמסת עלויות מיותרות, הרי זה חתול בשק. אם אתה חש שהמוסך הנוכחי לא אמין חפש אחר - אם מרשת היבואן ואם מחוצה לה.

היו בהחלט כמה מקרים שלא הייתי מרוצה מרמת העבודה:

1. בגולף חדשה לחלוטין הייתי צריך לבקר שלוש פעמים עד שאיתרו שהבעיה היא מצבר חלש.

2. באוקטביה הם החליפו משאבת מים ולא סגרו את הצינורות כמו שצריך וקיבלתי מנורת צ׳ק אנג׳ין יום למחרת.

3. באותה אוקטביה טירטרו אותי להגיע שלוש פעמים כדי להחליף שפריצר אחורי, שסהכ היה סתום ובסוף פתחתי אותו עם סיכה.

אבל אני מניח שזו רמת המוסכים בארץ ולא מצפה שבמקום אחר זה ישתפר. השאלה אם בשביל להחליף שמן ופילטרים צריך לשלם איזה 1,200 שח, או שאפשר לסיים את זה בחצי מחיר.

אני מטפל רק במוסך היבואן, מכמה סיבות פשוטות - הם יודעים הכל לגבי הרכב שלי,הם חלק מאיזשהי רשת אז במקרה ותהיה לי איתם בעיה יש לי עם מי לדבר הלאה, הם מקצועים מאוד ואמינים.

חסרון בולט זה המחיר אבל אני מוכן לשלם עוד מאה-מאתיים אקסטרה ולנסוע בשקט.

בשביל 100-200 שקל לא שווה להחליף, אבל להבנתי ההפרש הרבה יותר גדול. טיפול קטן יוצא לי מעל 1,000 שח, הבנתי שכזה טיפול יכול להסתכם גם ב- 500-600 שח.

פורסם

חפש בפורום על מוסך רון, מבטיח לך שלא תצטער. כשהיה לי VW הייתי נוסע מהצפון הרחוק עד אליו.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

אכן, גם אני הייתי בוחר ב"מוסך רון" שהנו מוסך פרטי (לא מורשה היבואן) מומחה למכוניות קונצרן פולקסווגן

ומקצועי מאוד (בהנהלת רון) והוא נמצא ברח' ישראל בק 18 ת"א, טל' 053-8094403.

בברכה - רפי לין

פורסם

קראתי פה בפורום רבות על מוסך רון ונראה שהוא אכן המועדף פה. השאלות הן:

1. האם לא כדאי לעשות עוד טיפול אחד אצל היבואן, כך שאם יהיו בעיות עם הגיר בשנה החמישית הוא יבוא לקראתי?

2. מה ההפרש הצפוי בטיפול קטן, בהנחה שאין הפתעות?

פורסם

1. אם יוצא לך עוד טיפול אחד שגרתי, אז אולי כבר כדאי.

2. אני חבר בקבוצה של סיאט בפייסבוק. הבדלים משמעותיים. הכי טוב - תתקשר לשאול. בערך ~500 שקל פלוס מינוס לטיפול קטן.

מוסך רון חד משמעית אגב.

לא חושב שראיתי ביקורת רעה אחת עליו. זה משהו פסיכי.

• תוכן חדש...