Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

טיול בצפון איטליה


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התוכנית נראית הגיונית אבל לא מפורטת דיו.

לפי טריפ אדוויזור, מוזיאון פיאט פתוח בימי ראשון בלבד.

הייתי מוותר עליו והולך למוזיאון המכוניות הלאומי החדש שנפתח בעיר; מכיר אנשים שביקרו שם וחזרו מרוצים מאוד (כנראה אחד הטובים ביבשת, אולי בעולם).

לתשומת ליבך, אם אתה בקטע- הגרנד פרי האיטלקי של הפורמולה 1 נערך במונזה ב-2.9 (חצי שעה נהיגה ממילאנו; חוויה מטורפת).

למיטב הבנתי, פאגאני פתחו מוזיאון\ מרכז מבקרים חדש בסמוך למפעל שלהם.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

החלטנו לנסוע ליער השחור בין התאריכים 30לאוגוסט עד ל8 לספטמבר

הוזמנו כרטיסים דרך EXPDIA מלופטנזה הלוך למינכן חזור מפרנקפורט.

הנחיתה תהיה בתשע בערב בגרמניה.

השאלה עכשיו:

א.לישון במינכן יום או לצאת ישירות ליער השחור בתשע בערב?

ב.מלון בדרום היער השחור עם כרטיס אדום או שחור(מה זה בכלל) שמומלץ דגש על ארוחת בוקר טעימה?

ג.כמה ימים שווה ללתת לדרום היער השחור,ללא אטרקציות לילדים?

פורסם

ללון בפאתי מינכן. אם אתם נוחתים ב-21:00 לא תצאו מהשדה לפני חצות.

ודאו מראש כי משרד ההשכרה פתוח לפחות עד 23, אחרת קחו מלון ללילה בסביבה ושכרו את הרכב בבוקר.

 

לגבי המלון - היער השחור משתרע על שטח עצום, מבאזל עד שטוטגרט, ויש גם מקום לגיחות לצרפת (למשל קולמאר המדהימה). הכינו תכנית ואז החליטו אם לקחת מלון אחד לכל התקופה או לקחת מלון אחד בדרום ואחד בצפון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

אז אני מבין שבמקום מוזיאון פיאט יהיה מוזיאון מרצדס (בשטוטגארט)? :-P

- גם הוא מעולה, לא פחות מזה של פיאט.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

 

פורסם (נערך)

קטעו אותי באמצע הפוסט, אבל רציתי להדגיש שהנסיעה מנמה"ת של מינכן לפאתי העיר אורכת למעלה מחצי שעה, לדרום היער השחור זה לפחות 5 שעות. לעשות זאת באמצע הלילה בכבישים וברכב לא מוכרים יהיה מאוד לא חכם. המלצתי לשכור את הרכב רק בבוקר,אבל גם אם תשכרו בערב מצאו מלון סמוך לנמה"ת יצאו לדרך בבוקר.

 

עוד דבר - לא קשה להתברבר בכבישי היער השחור. עוד סיבה להתחיל את הטיול בשעות האור.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

החברה חושבת שטיול בצפון איטליה יותר יקר ויעלה לכיוון השש אלף לאדם.

ניסיתי לשכנע לא עזר.

הוחלט על היער השחור או ניו יורק מבחינתי ארה"ב אפילו עם הטיסות המוזלות שלי ושלה אחריי חישוב שלה יתחיל מ7100.

לכן זה היער השחור.

כרגע טיסות עלו לנו 1400 ש"ח לכל אחד רכב יעלה בסביבות עד 1000 ש"ח לפני דלק ורק נשאר לסגור תוכנית על המלונות והפארקים.

אתה אומר שיש מוזיאון מרצדס(מעניין),יש עוד משהו מבחינה מוטורית

פורסם

יש גם מוזיאון קטן של פורשה בשטוטגארט (ששוכן בבניין עם אדריכלות מהממת) ויש מוזיאון ב.מ.וו במינכן (לפני שאתה יוצא לדרך).

מעבר לזה - אני לא האיש המתאים לשאלות. אצלי זה בעיקר פארקי-שעשועים ואטרקציות לילדים :-P

(גם מזה יש המון באזור היער השחור)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

 

פורסם

אני עשיתי את הטיול עם ילדים בגילאי העשרה, כך שהיה שילוב של פארקי שעשועים (יום פארק אירופה וכמה שעות באזור ה-Titisee אאל"ט, דיווש באגם וקרוניות במדרון). והרבה נופים וערים - קולמאר שהזכרתי, פרייבורג, שטראסבורג (לא הייתי), פרוידנשטט, מפלי טריברג, היידלברג (אפשר לשבץ בדרך לפרנקפורט אם מתאים לשעת הטיסה, או ללינת לילה שלפני הטיסה הביתה)- רק להזכיר כמה מקומות. כמוכן אפשר להדרים לשוייץ - באזל ומפלי הריין נמצאים בטווח נסיעה מדרום היער השחור. אנחנו התבססנו על צימר בכפר Baiersbronn שנמצא יחסית בצפון היער השחור, כך שבאותו טיול לא הדרמנו מפרייבורג וטיטיזה, אבל אם אתם בדרום קשת הטווחים שונה.

 

עוד דבר שכדאי מאד להביא בחשבון הוא מזג האויר שיכול להיות יפה אבל גם סגרירי, ולפיכך צריך להכין plan B למקרה הפחות נעים. כמוכן להביא בחשבון את שעות הזריחה והשקיעה, אם כי בעונה שבה אתם נוסעים הן עדיין סבירות.

 

מבחינת תכנית הטיול עליכם להביא בחשבון שאורך היער השחור כ-200 ק"מ והכבישים הפנימיים מפותלים ומרביתם מוגבלים ל-60 קמ"ש. מצפון וממערב יש כבישים מהירים, אבל, עדיין, להביא בחשבון שמדובר בהרבה נהיגה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

אכן, הצד השוייצרי של מפלי הריין מהמם.

שאפהאוזן זו עיר שנראית כמו ציור.

אבל נראה לי שיש לפות"ש מספיק רטרקציות גם בלי לעבור לשוייץ.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

 

פורסם (נערך)

רטרקציות? משהו בחדר המיון או במערכת העיתון? :shock:

 

שוייץ מצריכה טיול נפרד, ותקציב מיוחד. אבל אם מדובר בשפיץ התחתון של היער השחור זה יכול להיות אתר מעניין.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

נתקו - זה היה ברור. חשבתי שאלה אטרקציות של חתול (מישהו זוכר אפליקציות שהיו מזהות חתול שהולך על המקלדת ונועלות אותה?)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

×
×
  • תוכן חדש...