Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני קצת חופר בנושאים שאני פותח פה בפורום לאחרונה אבל אני ממש רוצה להיות מוכן בהתמודדות שלי עם המוסך של היבואן ולא לעשות טעויות.

 

כל הסיפור החל מזה שהרכב מושך שמאלה כשההגה ישר.

 

סרן אחורי תקול בפג'ו 108, גלגלים אחוריים "אחד פתוח אחד סגור".

 

בפרונט יבנה נאמר לי שזאת בעיה עם הסרן האחורי.

 

הרכב בן חצי שנה ונסע 5000 בלבד, לא קיבל שום מכות ולא נכנס לשום בורות, הרכב כ"כ שמור שאין שריטה אפילו על הטסה, לעולם לא קיבל מכה ממדרכה או נכנס לבור. האם דבר כזה מכוסה על ידי האחריות?

 

במכון פרונט נאמר לי שסרנים ומרכב לעולם לא מכוסים על ידי אחריות יצרן ושכדאי שאתכונן לשלם על התיקון סכום נכבד.

 

מחר אני מתכוון ללכת למוסך היבואן עם התוצאות של הבדיקת פרונט ולדרוש לטפל בזה.

 

למי שמעוניין לראות את הפירוט בדיקת פרונט ניתן לראות אותה כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?644477-%D7%9B%D7%99%D7%95%D7%95%D7%9F-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%98-%D7%91%D7%A4%D7%92-%D7%95-108-%D7%91%D7%AA-%D7%97%D7%A6%D7%99-%D7%A9%D7%A0%D7%94-%D7%A9%D7%A0%D7%A1%D7%A2-5K

 

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

עקרונית אין אחריות וזה גם הגיוני, הרי אי אפשר לצפות שהיבואן יהיה אחראי לפגיעה של גלגל במדרכה למשל.

 

מצד שני, אם הרכב מלוקק ואין בו סימני פגיעה, אם התלונה מגיעה בסמוך למועד העלייה על הכביש אז יש סיכוי שיבואו לקראתך.

 

הרבה תלוי באמון שתצליח ליצור ובמצב הרוח של האיש שמולך.

פורסם

ובמצב היפוטטי שבו בן אדם מקבל מכה בגלגל האחורי. הגלגל מאבד איזון, באמת הגיוני שהפתרון היחיד הוא תיקון באלפי שקלים שלא כמו סרן קדמי שניתן לכוון בקלות?

×
×
  • תוכן חדש...