Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאסט 2000 נפח 1900 דיזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ראיתי הבוקר פאסט יד ראשונה הרכב מצא חן בעניי רציתי יעוץ קל.

1. בבדיקה נאמר לי שהמנוע קצת חלש כמה עולה מנוע אם יהיה צורך.

2. ומה ההמלצות שלכם לגבי הרכב הנ"ל

תודה רבה.

פורסם

מנוע TDI יקר מ-א-ו-ד.

תנסה אם כבר להרים טלפון לכמה פירוקיות ולבדוק כמה המנוע עולה שם. (אם אין לך טלפונים של כאלו, חפש בפורום או בדפי זהב).

כמה ק"מ עבר הרכב?

יש הבדל גדול מאוד בין מנוע קצת חלש, למנוע שצריך החלפה כי הוא מת עוד שבועים\חודשיים. תרשום פה את נתוני הבדיקה ונעזור לפענח אותם.

מה ההמלצות שלנו לגבי הרכב?

גיר אוטומטי שלרוב לא מחזיק הרבה, ועלול למות סביב 100K-150K ק"מ.

לפי כמה אנשים פה הרכב לא אמין במיוחד, לי דווקא היה ניסיון די טוב עם פאסאט TDI 97 במשך 7 שנים. בכל מקרה לא לצפות לאמינות מוחלטת.

כמה ק"מ אתה עושה בשנה שיש צורך בדיזל? פעם קודמת פתחת שירשור על שברולט מאליבו. אולי עדיף שתפתח שירשור שבו תפרט את הדרישות שלך וננסה למצוא רכב שיתאים להן בצורה הטובה ביותר.

גיא

פורסם

מה זה מנוע "קצת חלש"? מה מצב המנוע?

ה1.9TDI הוא מנוע מאוד מאוד אמין שלא נוטה למות גם בשימוש מאסיבי מאוד!

עם תחזוקה נורמלית הוא יכול לעבור בקלות יחסית את ה500 אלף ק"מ.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם
מה זה מנוע "קצת חלש"? מה מצב המנוע?

ה1.9TDI הוא מנוע מאוד מאוד אמין שלא נוטה למות גם בשימוש מאסיבי מאוד!

עם תחזוקה נורמלית הוא יכול לעבור בקלות יחסית את ה500 אלף ק"מ.

היתה לנו פסאט TDI 99, שבסביבות 300K ק"מ התחילה לעשות צרות....עד אז, עבדה (במלוא מובן המילה) יפה מאוד.

פורסם

המנוע לא אמור לעשות צרות ב300K..זה לא כ"כ הרבה בשבילו.

למישהו שאני מכיר הייתה פעם בורה TDI (אותו מנוע) היא עשתה כ600 אלף ק"מ לפני שהמנוע התחיל להראות סימני גסיסה...

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

בקיצור המסקנה מכול השרשור שהכל תלוי ברכב הספציפי שתמצא.

אם הוא שמור הוא יכול להחזיק לך עד אינסוף ואם התעללו בו אז...

לי יש שאלה אחרת, מדוע אתה חושב שהמנוע עייף? האם נהגת ברכב אחר זהה והוא יותר חזק?

אל תשכח שמדובר בדיזל (אפילו אם יש לו טורבו) וככזה אז יש לו אופי פעולה שונה משהו.

• תוכן חדש...