Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זכור לי איזה דוקומנטרי עם קופי אדם שמתפעלים מהנוף.

הרי כשאנחנו יושבים בטבע ונהנים מאיזה מקום ירוק, זה לא בא מתוך חינוך או תודעה, אלא ממקום... בסיסי יותר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 322
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אתה משתמש באמצעי מניעה? אשתך משתמשת?

אתה מתכוון להביא ילדים לעולם או שאתה חושב שיש דברים יותר טובים לעשות עם הזמן שלך?

פורסם

הרי כשאנחנו יושבים בטבע ונהנים מאיזה מקום ירוק, זה לא בא מתוך חינוך או תודעה, אלא ממקום... בסיסי יותר.

אין שום תכונה אנושית שלא תמצא מקבילה אליה בעולם החי.

זה מכלול הצתברות התכונות שמייחד אותנו משאר החיות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אין שום תכונה אנושית שלא תמצא מקבילה אליה בעולם החי.

איזו התנהגות שהיא בבסיס שלה, אולי.

כאמור, חיות לא גורמות סבל לחיות אחרות, בשביל התענוג עצמו, כי הן לא מסוגלות לשים את עצמן במקומו של האחר. מצד שני, יש להם מנגנוני אמפטיה אוטומטים לוולדות. מכאן המקרים של חיות שמאמצות וולדות של מינים אחרים.

יש גם יחסים בין מינים שונים. דובי קוטב שמתחברים לכלבים, ויש עוד דוגמאות.

אבל אני לא חושב שיש חיה שמתאבדת.

פורסם

אחרי שדנו כאן אתמול על אגואיזם, אתמול בעובדה שודרה כתבה על אמא שאיבדה את בעלה ובנה במצב קשה מאוד.

הרופאים שאלו את האמא האם לנסות להציל את הבן והוא יהיה צמח כל החיים, או לתת לו למות בשקט.

אני לא חושב שבמקרה הזה יש נכון או לא נכון, אבל בטוח היא לא אגואיסטית.

פורסם

למינג

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

חושבים שהם מתאבדים כי המפיקים של דיסני בשנות ה50 זרקו למינגים מצוק כשצילמו סרטים דוקומנטריים.

http://www.adfg.alaska.gov/index.cfm?adfg=wildlifenews.view_article&articles_id=56

למה הם עשו את זה? כי זה נראה טוב על המסך וכי הם פסיכופאטים.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אירוני, בדיוק ראיתי על זה פוסט לפני מס' ימים, מצ"ב:

https://www.zmescience.com/ecology/animals-ecology/penguin-suicide-werner-herzog/

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

התאבדות היא התנהגות, אנחנו לא מדברים על התנהגות כי אתה צודק, אין גם חיות שמשחקות פוקר (אבל בהחלט יש חיות שמהמרות) ואין חיות שמשחקות כדורסל (למרות שכל היונקים והרבה מהציפורים משחקות).

לוייתניים מתאבדים, פינגווינים מתאבדים.

אתה יכול כמובן לטעון שמשהוא כימי משתבש להם במח והם נאלצים להתאבד ולא עושים את זה בהכרה כצעד של "שלום לך עולם אכזר...", אני יכול לטעון אותו דבר על בני אדם שמתאבדים.

ובבני אדם, שהם יצור תבוני, התאבדות היא היא, תקלה אבולוציונית.

הערת אגב בנוגע ללמינג, דיסני אכן הרגו למינגים למען הסרט בכך שהדהירו אותם לכיוון מצוק מעל הים, הם גם צילמו את את הלמינג הלא נכון, הם צילמו בקנדה. אבל במקרים ספציפיים, למינגים סקנדינבים יוצרים התפוצצות אוכלוסין שגורמת להם לנדוד מכנויות מטורפות. לפעמים הם נודדים לכיוון גבעות עם דשא, לפעמים הם נודדים לכיוון מצוק. אבל זו בטח לא התאבדות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

טוב, זה כבר ממש מתבקש...

"אבולוציה: קווים לדמותה (בעת העכשווית)"

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...