Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למבורגיני אורוס נחשף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף למבורגיני חושפת את גרסת הייצור של הקרוסאובר הראשון שלה (לא, אנחנו לא מחשיבים את ה-LM). מה אתם חושבים עליו? ספרו לנו דבר אחד ממש מגניב ואחד נורא מטופש שאתם חושבים עליו. כמובן אחרי שתקראו את הידיעה המלאה.

מה שני הדברים שלנו?

מגניב - לא כואב להסתכל עליו, במיוחד בשביל ניסיון ראשון (פורשה קאיין דור ראשון מישהו?).

מטופש - דגל איטליה על הגה של אאודי.

למבורגיני-אורו&#15.jpgלמבורגיני-אורו&#15.jpgלמבורגיני-אורו&#15.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

נראית טוב.

|אבל...קשה באמת לקרוא לה למבורגיני אמיתית, זה לא רכב שתוכנן במחשבה חופשית של למבורגיני, זה רכב ש(לראשונה?)נשען בכבדות על מחסן החליפים של VAG.

אפשר באותה מידה היה לקרוא לה RSQ7.

בפינת הטריוויה, למבורגיני תמיד קוראים למכוניות ע"ש שוורי קורידה מפורסמים, URUS הוא השם הלטיני של גזע בקר ענק פרה היסטורי שכבר לא קיים (אלה מהציורי מערות של האדם הקדמון).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
נראית טוב.

בפינת הטריוויה, למבורגיני תמיד קוראים למכוניות ע"ש שוורי קורידה מפורסמים, URUS הוא השם הלטיני של גזע בקר ענק פרה היסטורי שכבר לא קיים (אלה מהציורי מערות של האדם הקדמון).

אז הרכב החדש שלהם הוא בהמה פרה היסטורית שנכחדה לפני עשרות אלפי שנים. יש שיאמרו שמדובר באנלוגיה יפה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קשורה כמו השעונים של למבורגיני - יש עליהם את אותו לוגו שמופיע על המכוניות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם היה לי הכסף להשקיע ברכב שכזה- הייתי לוקח את ה-LM002 במקומו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...