Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים

אני מחפש רכב עם עדיפות למשהו קומפקטי אבל עדיין עם סטייל מסויים,

שיהיה איתי כאן בעיר הארורה הזאת (תל אביב)

עם הרבה גיחות הבייתה (מושב בדרום)

והסתובבויות באיזור.

מתכנן לשפר את הרמקולים ברכב אם זה רלוונטי.

תודה

עריכה אחרונה על ידי HighDeath
פורסם

הייתי ממליץ לך מכל הלב לא לקנות רכב בתל אביב, כמות הדוחות והסיוט היומיומי שיהיו לך בגלל פקקים לא שווים את זה.

עדיף קורקינט חשמלי איכותי וחיסכון כספי רציני.

ואם אפשר - גיחות הביתה לדרום עם אוטובוס או רכבת.

Opel Adam S 2017

פורסם

הייתי בודק פיגו 206 xs לדעתי תקבל את הסטייל שאתה רוצה ממרכב 3 דלתות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

העצה מגיעה מכל הלב וכעזרה, שני חברים קרובים מאוד שלי מתל אביב, אחד נטש לראשון לציון והשני מכר את הרכב (איביזה ידנית 2012) כי לא יכל לסבול את הדוחות הפקקים והכאבי ראש כל בוקר, גר באיזור בן יהודה שזה איזור סופר עמוס (טוב, כל תל אביב עמוסה..)

Opel Adam S 2017

פורסם
טוב חברים,

כנראה אדחה את הענין הזה בכמה חודשים.

סומך עליכם

תודה רבה

וואו, הלוואי שכל מי שהיה מבקש עצה בפורום היה מקבל אותה כך. בד''כ האנשים משוכנעים ויודעים מה הם רוצים, מחפשים חיזוקים לגביי הבחירה שלהם ונכנסים בכל מי שמעז להטיל ספק בכך.

שמע, כל פעם שאני נוסע בת''א בשעות הבוקר והצהריים אני מתגעגע לחיפה וחיפה בעצמה גיהנום תחבורתי. זה רק אומר מה אני חושב על ת''א. פשוט לא מבין איך אנשים יכולים להחזיק רכב שם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא צריך להיות קיצוניים. לדעתי זה תלוי בעיקר אם יש לך איפה לחנות את הרכב. אתה ממש לא חייב להשתמש בו כל יום כדי להגיע לעבודה ולהיתקע בפקקים. אם יש לך דירה עם חניה והמצב הכלכלי שלך מאפשר אחזקת רכב, לא רואה סיבה לוותר על זה בשביל נסיעות מחוץ לעיר וגיחות לדרום. אם אין לך חניה, זה באמת מיותר והשיפור באיכות החיים שנותן הרכב מתקזז בחיפושי חניה ליד הבית ותשלום דוחות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אבל לא צריך להיות עשיר כדי לשלם שכירות על דירה עם חניה. יש גם שכונות שעדיין אפשר למצוא חניה ברחוב, כמו יד אליהו למשל.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...