Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפושי אחר רכב בתקציב (עד 30K) נתקלתי בפאביה, והתמקדתי ספציפית בדגם הספורט.

לאחר כעשור בכבישים, למישהו יש ניסיון עם הרכב? מחלות ילדות? מה לבדוק? התמודדות עם בלאי של הזמן?

ובעיקר, האם לחפש את הTSI או שמא את הבנזין 1.6? דעות?

פורסם

מנועי טורבו מעט פחות אמינים ויותר יקרים לאחזקה. מצד שני, הרבה יותר כח וכיף.

לשיקולך.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מנוע הטורבו מאד מספק וחסכוני ביותר.

מה שכן בתקציב הזה מדובר ככל הנראה בשנותיו הראשונות של המנוע ויש לבדוק היטב בטרם קנייה.. לראות שהוחלפה שרשרת טיימינג בזמן וכדומה.

פורסם

סייגים נוספים?

איך הרכב מתמודד עם פגעי השמש? כי ניסיוני עם vw מזכיר לי דשבורדים סדוקים וחלקי פנים מתפרקים, האם המצב השתפר מימי גולף דור 4?

אמנם הפאביה היא בחירה די מקרית עקב בחינת התקציב ביד 2, אבל האם יש רכבי סופר מיני נוסים בתקציב שיהוו בחירה טובה יותר? פיגו 208 ידנית אולי?

פורסם

מניסיון עם פולו מ2010-11 שום דבר לא נשבר או מתפרק, הכל במקום.

שקלתי את ה208 בזמנו , מלבד הידית הילוכים עם המהלך הצמיגי היא דיי נוחה , מתנהגת יחסית (פחות מפיאסטה אבל יותר מואגיות) וברמת גימור אקטיב יש אבזור סבבה לשנתון והמנוע 1.2 דיי זריז.

פיאסטה יכולה לבוא בחשבון , אבל הייתי ממליץ לנסות לחפש אחת ברמת גימור טרנד שמגיעה עם כיוונון גובה למושב. אבזור קצת חסר ומנוע לא ממש חזק.

פורסם

לאחותי יש סקודה פביה מודל 2009, הפלסטיקה במצב מעולה ואין שברים או סדקים. משענת היד נוטה להתפרק בכל המכוניות. אצלנו מדובר באלגנס עם ריפודים בהירים שראו ימים יפים יותר אבל בספורט הריפוד כהה ועמיד יותר.

פורסם

אמא של חבר טוב שלי מחזיקה אחת משנת 2009 מנוע 1.6 ספורט אוטומט

סך הכל רכב מעולה, הפגין אמינות מאוד גבוהה לאורך השנים, רק טיפולים, הוחלף רדיאטור בעקבות נשיקה ברמזור, ומשאבת דלק שמשום מה לקראת ה 160 K העמידה את האוטו בשוליים.

סך הכל מאוד מרוצים, צריכת דלק של 12 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת ורגל די רחמנית על הגז.

הפלסטיקים אגב נראים מצוין, הריפוד כהה ואומנם לא נראה חדש אבל נראה לא רע בכלל.

סך הכל תמורה לא רעה לכסף.

הייתי הולך על המנוע 1.6 ולא על ה 1.2 דווקא בגלל מחלות הילדות של ה 1.2 בשנים הראשונות.

• תוכן חדש...