Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי באלנו החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לשדרג את הרכב השני במשפחה.

בעיקרון חיפשתי בהתחלה יד2 (כלומר יד1) בשנתונים מתקדמים מליסינג או 0 ק"מ,

אבל נתקלתי בבאלנו החדשה עם מחיר די אטרקטיבי (יחסית).

העניין הוא שלא מצאתי כמעט בגלל ביקורות אובייקטיביות על הרכב..

האם מישהו חווה/שמע/מכיר?

פורסם
מרווחת ומוצעת במחיר אטרקטיבי.

לחיוב מרגישה זולה ופשוטה, רועשת ונטולת אבזור בטיחות מתקדם.

אם זה החיוב, אז מה השלילה?

פורסם
רק בגלל הציון הבטיחותי הגרוע של הדגם לא הייתי נוגע בו,בכל מקרה מדובר ברכב בינוני מינוס.

4 כוכבים (3 ללא חבילת הבטיחות האקטיבית) לסופר מיני זה לא ציון כל כך גרוע.

85% בהגנה על היושבים מלפנים, 73% על היושבים מאחור ו- 65% על הולכי רגל, זה אולי לא מצוין אבל זה בטח לא גרוע.

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם

85% בהגנה על היושבים מלפנים, 73% על היושבים מאחור ו- 65% על הולכי רגל, זה אולי לא מצוין אבל זה בטח לא גרוע.

אגב, כמה מקבלות למשל I20 ומאזדה 2 דגמי 2014/13? (לא מצאתי תיעוד)

פורסם

3 הכוכבים שיש לה בקריטריוינים של 2016 מקבילים ל-4-5 כוכבים בקריטריונים של 2014. הבעיה היא שמכשירי תנועה מביא את כל דגמי סוזוקי בלי מערכות הבטיחות האקטיביות, מצד שני מוסיף מובילאיי שאני מניח שהיה מוסיף למבחן כמה נקודות.

מעבר לכך, זו אבולוציה של הסויפט בגוף יותר מרווח (וכך גם האיגניס המוזר).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
3 הכוכבים שיש לה בקריטריוינים של 2016 מקבילים ל-4-5 כוכבים בקריטריונים של 2014. הבעיה היא שמכשירי תנועה מביא את כל דגמי סוזוקי בלי מערכות הבטיחות האקטיביות, מצד שני מוסיף מובילאיי שאני מניח שהיה מוסיף למבחן כמה נקודות.

מעבר לכך, זו אבולוציה של הסויפט בגוף יותר מרווח (וכך גם האיגניס המוזר).

עד כמה שאני זוכר הסוויפט לא רע בכלל..

פורסם

זה לא דיון, זו שאלה ללא מענה.

כזכור, היתה כאן נציגה של מכשירי תנועה, שלאחר שתי שאלות נאלמה\נעלמה (מחק את המיותר) ואנחנו נותרנו תוהים מתי סוזוקי יתחילו ליבא את הדגמים המצויידים בציוד בטיחות ראוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רכב בינוני מינוס, לטעמי במחיר שלו היום אין שום סיבה לרכוש את הרכב הזה, יש הצעות טובות הרבה יותר בשוק היום יד 2 0 ק"מ.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לארץ מגיע הרכב ללא החבילה,אז כמו שרשמתי,זה 3 כוכבים וזה ממש עלוב.

• תוכן חדש...