Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,

אתמול הביאו לי קומפרסור קטן במתנה.

אני רוצה לחבר לו צנרת של 2-3 מטר ובקצה מחבר מהיר שאליו אני אוכל לחבר ראשים מתחלפים כמו אקדח לצורך ניקוי אבק, חיבור לונטיל לרכב, חיבור לונטיל אופניים, חיבור עם סיכה לכדורים וכו'.

הלחץ של הקומפרסור לא גדול אם זה משנה משהו, 3 באר לפי מה שנאמר לי.

חנות מאיזה סוג אני צריך? כמה אמור לעלות כל הסיפור?

מישהו מכיר חנות כזו בטירת הכרמל או בחלק הדרומי של חיפה?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• אחראי פורום
פורסם

כל אספקה טכנית שמכבדת את עצמה.

בדרום העיר אני לא מכיר אבל שז"ר ודומיו בוודאי מחזיקים, זה מוצר בסיסי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תן למנהרה 18 שקל וסע למפרץ, אבל לא לשז"ר אלא לאלמוג, שם יש מחלקה יותר גדולה לצינורות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תתחדש.

בטירה יש לך את "הכל לגג", אם כי בפעם האחרונה שהייתי באיזור (לפני פחות מחודש) כל המתחם היה סגור ומסוגר כנראה בגלל אזבסט. מציע שתרים טלפון (דוד גוגל יעזור לך בזה) לפני שאתה מגיע.

חנות נחמדה למדיי, מאמין שיוכלו לעזור לך שם.

מקסימום... כמו שאמרו החברים, תעשה טיול למפרץ- שם המבחר ענקי. שזר, אלמוג, בורג המפרץ, ברגים חיפה, ארפל, המרכז לאספקה טכנית והרשימה עוד ארוכה.

בהצלחה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
תן למנהרה 18 שקל וסע למפרץ, אבל לא לשז"ר אלא לאלמוג, שם יש מחלקה יותר גדולה לצינורות.

יש אלמוג גם בטירת הכרמל.

ממליץ.

משכנתא זה קל

פורסם

לא ידעתי. דוד גוגל אומר שהם ברחוב הפטיש 4, גוגל מפות מראה לי את המאפייה האהובה עליי...טוב, לפחות האהובה עליי באיזור זה. איפה אלמוג נמצאים ביחס למאפייה בבקשה?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

באלמוג טירת הכרמל הייתי 3 פעמים בנוגע לדברים אחרים. מהתרשמותי, הם יכולים למכור אך ורק דברים מהמדף.

בכל מקרה קופץ מחר לקריות לסגור את הסיפור.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...