Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני רוצה לקנות דייהטסו טריוס. מצאתי אצל סוחר אחד שנת 2007, 90k קמ. אוטו נראה סבבה.

אני רוצה לקבל ייעוץ לפני קניה (ב36 אלף):

לסוחר יש מוסך צמוד למגרש והוא מתחייב 3 חודשים על מנוע גיר ושלדה ובדיקה כללית לפני קנייה אצלו במוסך. אפשר לסמוך על העניין הזה ולחסוך את הבדיקה במכון בדיקה מצידי?

דבר נוסף הוא שלסוחר יש בעלות תו סוחר. האם יש צורך לבדוק את הבעלים הקודמים בכל אופן?

איפה אפשר לבדוק היסטוריית טיפולים אם אין ספר טיפולים?

אם יש נקודות נוספות שצריך לשים לב בקנייה מול סוחר רכבים, אנא שתפו.

תודה.

פורסם (נערך)

אתה ההגדרה המילונית של תמימות. בחיי.

מילא לבדוק במכון בדיקה ליד המגרש, שאז לפחות יש מראית עין של בדיקה, אבל במוסך ששייך למגרש? ברצינות?!?

גם 90,000 ק"מ נשמע ממש ממש מעט לרכב מ-2007. תבדוק (ברשיונות קודמים) שלא זייפו ק"מ.

זה שלרכב אין הסטוריית טיפולים זו עוד נקודה לא טובה. בכלל לא. זה לא תפקידך להוציא הסטוריית טיפולים, אלא של המוכר. סוחר או לא סוחר, לא אמור לעניין אותך.

ונקודה אחרונה - 36,000₪ על רכב בן 10-11? מילא זו היתה איזו מרצדס, אבל דייהטסו טריוס?!? יש כל כך הרבה רכבים טובים יותר באותו סכום או בפחות. למה???

עריכה אחרונה על ידי pooh-bear

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

טריוסים נסחרים במחירים גבוהים יחסית, ככל הנראה יש ביקוש מכיוון שאין הרבה חלופות לג'יפון עם יכולות שטח בתקציב כזה. עם זאת, אני אישית לא הייתי משלם 36K על טריוס בן 10. (לאשתי טריוס 2004 שנרכש לפני כחמש שנים במחיר דומה. אבל זה היה שגעון של אשתי, לא שלי.)

חזיר דיזל

פורסם

מסכים עם המגיב הראשון.

הק"מ באמת נראה חשוד וזה שאין ספר טיפולים מסודר לא משפר את העניין. במידה והכל כשר וזה אכן רכב עם ק"מ נמוך(מאוד) במצב שמור , אז המחיר יכול להיות מוצדק, אבל אני בספק במיוחד לאור זה שספר הטיפולים "נעלם לו"...

המלצה שלי חפש רכב שמוכר אדם פרטי בלי שום מתווכים , לרוב תקבל מחיר הרבה יותר טוב. לחסוך 500 שקל על בדיקה ואחר כך להוציא אלפי שקלים בתיקונים זה לא הכי חכם+ אחרי הבדיקה יש לך מצע למשא ומתן מחודש על המחיר במידה והתגלו תקלות כלשהם.

בכל מקרה בהצלחה

פורסם

עצה שלי: אל תתקרב לאף סוחר. בשום מצב ובשום אופן, לא בגלל ק"מ נמוך ולא בשביל מחיר. לא ענק לסוחרים. חפש שרשור שלי על I30CW שנכוויתי איתה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

מכל הטריוסים בעולם דווקא אצל סוחר הרכב אתה רוצה לקנות? תמצא לך דודה מבוגרת מחיפה או כפר סבא שנסעה בעיקר לסופר ולקולנוע - שם הקילומטראז' יהיה אמיתי בוודאות ותקבל רכב אמין וללא תאונות.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

אז אם בכל זאת תלך למגרש, כמה דברים שחשוב שתעשה:

א. שאל את הסוחר איפה הוא ממליץ לבדוק את הרכב (מכון בדיקה), ואז תלך למכון אחר. יש לפעמים קומבינות בין סוחרים למכונים.

ב. כל הבטחה שתקבל (אחריות, לא עבר תאונת שלדה, אני אשלם על הבדיקה אם כן וכו') תבקש שתירשם בכתב, על דף שאתה מחזיק. הבטחות באוויר נשארות באוויר.

ג. בוא נהיה ריאליים, לא לכל רכב בן 10 יש הסטוריית טיפולים מלאה. אבל בלי כלום זה בעיה.

ד. אם במקרה הסוחר מחזיק רשיונות קודמים של הרכב (קשה לי להאמין, אבל לך תדע) נסה לראות מה היה הק"מ הרשום כל שנה. אם לא, אולי יש איזו דרך להוציא את זה ממשרד התחבורה, הייתי מחפש באתר שלהם.

ובאופן כללי, יחס לסוחרים צריך להיות חשדהו וחשדהו. אם אתה לא מספיק חשדן, קח איתך מישהו שכן.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

כמו שכבר אמרו- הטריוס די נדיר ודי סחיר בשוק היד השניה.

אם אתה מחפש אחד שמור במשך זמן לא קצר, בטח נוכחת כבר (כמו שאני נוכחתי כשחיפשתי בזמנו) שמודעות פרטיות ואטרקטיביות, שמתפרסמות הופכות ללא אקטואליות מהר יחסית.

עכשיו, נסה לנחש: מדוע הבעלים הקודם של הרכב הפקיד אותו אצל אותו סוחר (תוך ויתור עמוק במחיר, יש להניח), ואותו סוחר "דוגר" עליו במגרש שלו?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

נדיר? יש לי פה ליד הבית 2 רכבים כאלה למכירה מנשים מבוגרות. תעשה סיבוב בפולג ברחוב הראשי מול המרכז המסחרי. אחד שחור ואחד לבן.

פורסם

זה ממש כמו שכיפה אדומה תבוא לזאב עם ביקיני, תמרח את עצמה בשומן כבש ותעשה לו מופע סטריפטיז על עמוד ענקי של שווארמה...

סוחרים זה רק אם קצו כל הקילין ואין ברירה. וזה ממש לא המקרה.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

פורסם

רכב יכול להגיע לסוחר גם דרך טרייד אין של חברות, דרך הוצאה לפועל וכו'.

בכ"ז, עצם העובדה שאין שום ספר טיפולים, היא הזויה בעיניי ואמורה להרחיק אותך במיידי מהרכב.

משהו חייב להיות שם - לפחות בכמה שנים הראשונות. אולי תגלה שהרכב עשה 90 אלף ק"מ כבר בשנים ההן, עכשיו יש לו 200 אלף ואתה קונה רכב עם ק"מ מזויף.

עד שלא תעבור את השלב הזה, רד מהרכב.

• תוכן חדש...