Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן לקנות רכב ראשון (ראשון EVER במשפחה), ואין לי מושג בזה בכלל.

אני מעוניין לקנות מיני/מיני משפחתי, שיהיה חסכוני, בטיחותי, ואם אפשר זריז.

התקציב הוא עד 25K.

אני חשבתי על פורד מונדיאו/דיהטסו סיריון/פיאט פונטו גרנדה/רנו קליו 3.

קראתי פה בפורום ונראה שהרכבים האלה מאוד מומלצים.

אשמח לעוד המלצות והצעות.

בנוסף לשאלה בנוגע לסוג הרכב, אני מתלבט אם לקנות רכב מיד פרטית או מליסינג פרטי/סוחר (לא רכב חדש) כדי שאוכל לשלם בתשלומים, והרכב יגיע עם כל המסמכים וההיסטוריה.

השאלה שלי היא אם בכלל יש כזה דבר, רכב יד שניה בליסינג פרטי, והאם זה כדאי על רכב יד שניה מפרטי?

תודה רבה מראש

פורסם

כמה אנשים יסעו לרוב ברכב? יש צורך בעגלת ילדים?

ידני או אוטומט?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לרוב 2-3 אנשים, נהג יחיד.

מעדיף אוטומט אבל גם ידני זה בסדר.

שחכתי לציין שרוב הנסיעות יהיו במרכז (אז בעיקר נסיעות עירוניות)

פורסם

בתקציב כזה הייתי רוכש סיריון שמורה, לא מבין מה מונדיאו נדחף לרשימה לשך.

פורסם

טעות... התכוונתי לפורד פיאסטה

ומה בנוגע לדרך הקנייה, להזהר מסוחרים ולהשאר עם יד שניה או לחפש גם במגרשי רכב וחברות גדולות? (יש להם בכלל מכוניות בטווח מחירים כזה?)

פורסם

רכבים בתקציב הזה תמצא במגרשים פרטיםמוזמה הייתי נמנע.

הסיריון אכן אופציה טובה, הייתי בודק גם מזדה 2 עדיפות לרמת איבזור דינמיק.

הפיאסטה גם רכב טוב עם 7 כריות, לא זריז אבל איכות חומרים טובה יותר ומרגיש מודרני יותר מהסיריון.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...