Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות בדיקה פורד אדג'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מצ"ב טופס בדיקה שנעשתה לפורד אדג' שנת 2011 עם כ120K ק"מ

האם התוצאות בסעיף מנוע ומערכת היגוי משקפות בלאי סביר לרכב במצב הנ"ל? או שזה רכב מוזנח ולא כדאי להתקדם לרכישה?

תודה מראש

IMG_20171030_153713.jpg

פורסם

"מס' רב של ק"מ רשום"- פה כבר הפסקתי לקרוא את ים השטויות שכתבו על המנוע כדי לא לתת אחריות.

לגבי הגיר- צריך לבדוק שלא מדובר ברובוטי ששימש את הפוקוסים והפיאסטות (תיכף יסבירו לך בדיוק איזה גיר יש ברכב הזה).

הדבר הכי קריטי לפי הדוח גם הוא לא סוף העולם- צריך להחליף:שני צמיגים אחוריים, בוקסות למשולשים/משולשים ולבצע כיוון פרונט -לא ברייק דיל שמונע עסקה- מקסימום מו"מ על משהו בסביבות ה 2,000 ש"ח.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

לפי מה שרשום, אתה לא מזמין הבדיקה, אלא חברת הטרייד שאתה קונה ממנה.

במקרה הזה, הבדיקה לא שווה כלום.

אגב, במידה וכן תיקח את הרכב לבדיקה מעצמך- אל תיקח למכון הזה. הוא שוחט בבדיקות שלו בקביעות ופשוט אי אפשר להבין כלום מה המצב האמיתי של הרכב.

עריכה אחרונה על ידי davemustaine87
פורסם

לא הזמנתי את הבדיקה והיא גם נעשתה לפני שנה..

לפני שאני מבזבז זמן וכסף בבדיקה שלי אני רוצה לוודא שאין משמעות קריטית למלל הלא ברור של התוצאות בסעיף מנוע..

מה זה "

מס' רב של ק"מ רשום" ??

פורסם

זה מה שרושמים כשאין תכלס מה לרשום אבל צריך למלא איכשהו את סעיף המנוע.

זה מאותה משפחת שטויות כמו:

"רעש מאוורר"..."לבדוק רצועת תזמון" וכו'

V5

פורסם

בדיקה מלפני שנה זה טוב ויפה, לבדיוק 10 דקות אחרי סיום הבדיקה, וגם זה לא בטוח.

שאל את עצמך מדוע הרכב הגיע למגרש ?

וגרוע מזה, מדוע הרכב עומד שנה ולא הצליחו למכור אותו ?

לפני שאתה לוקח לבדיקה (או שם שקל על מקדמה שקר כלשהו) תוודא שאתה רואה את הרכב (אם אפשר ללא נציג שיושב לך על הראש).

רק אחרי שראית אותו, הבנת מה אתה מקבל, קח אותו לסיבוב מבחן (אפשר לנהוג בו בדרך לבדיקה) אם מוצא חן בעיניך, קח לבדיקה.

אחרי הבדיקה, תתחיל במשא ומתן על הממצאים, ויהיו ממצאים.

תתעלם לחלוטין מהבדיקה שהוצגה לך, מבחינתך לא עשו בדיקה לרכב.

אישית, אלא אם מדובר במציאה, לא הייתי קונה רכב ממגרש.

פורסם

אתם מאד מזהירים אותי וזה מצוין. אבל לא זאת היתה השאלה שלי :roll:

הרכב לא היה במגרש שנה וחצי, מצאתי את הבדיקה הנ"ל במהלך חיטוט שלי בתא כפפות של הרכב במגרש הנוכחי (רשת גדולה ומוכרת) ונעשה ככל הנראה כחלק מהליך מכירה שלא הושלם.

בוודאות אקח את הרכב לבדיקה ולא אסתמך על הבדיקה מלפני שנה וחצי.

השאלה היא: האם הטופס הנ"ל מצביע על בעיה במנוע מעבר לבלאי סביר יחסית לגיל ונסועה של הרכב והוא לא היה תקין לפני שנה+?

אם כן בוודאי שלא תקין גם כרגע וממילא הרכב לא מעניין אפילו לא לבדיקה.

תודה

פורסם

הטופס לא מעיד על כלום, צא מנקודת הנחה שכל מה שרשום בו הוא המלצה בלבד, רכב שלא נמכר שנה וחצי כנראה ולא מצליח להמכר/ נודד בין מגרשים. אתה באמת רוצה להכנס לזה?

Sent from my MI 5s using Tapatalk

פורסם

נניח שתקח את הרכב לבדיקה ומה אז? שוב תפרסם אותה פה ותשאל חחות דעת? תשלם ים של כסף על בדיקת רכב SUV שלמעשה לא תתן לך כלום.

ממליץ מאוד לגשת עם הרכב למוסך מורשה ולבדוק את הרכב שם, כולל לעשות סריקת מחשב ולבקש הערכת מחיר לתיקון התקלות.

במכון בדיקה מעבר לבדיקת שלדה אין מה לבדוק במקרה כזה.

פורסם

אגב, גלובל אוטומקס, למיטב ידיעתי, זה מגרש\סוכנות לייבוא מקביל שהוקם על ידי הבעלים של אלבר, אותם אמא ואבא.

לשאלתך - הבדיקה שצירפת נראית מעולה.

אבל זה לא רלוונטי בכלל,

הרי בדיקה מוזמנת תמיד נראית מעולה אחרת היא לא תעבור את פח האשפה ביציאה ממכון הבדיקה, LET ALONE יציגו אותה ללקוח

(אם מצאת בתא כפפות זה אומר שהיא הגיע ללקוח).

במציאות הרכב לטעמך ? נראה בסדר ?

תבדוק אותו טוב-טוב קח אותו לנסיעת מבחן ותעשה לו בדיקה

רכב עם 120 אלף ק"מ צפונה, שעשה פחות או יותר 25 אלף בשנה הייתי לוקח למוסך שאני סומך עליו שיעשה לו בדיקה,

יעלה פחות מה500 שיגבו במכון בדיקה שגם ככה ישים על הכל איקסים כדי לא לתת לך אחריות על כלום.

אם אחרי כל זה, הרכב לטעמך אני לא רואה סיבה לא לרכוש בהנחה והמחיר אטרקטיבי מספיק.

אגב אני מהמר על הפתעות בבדיקה.

גם בשוק של היום, רכב שיושב שנה במגרשים, זה לא סימן טוב.

• תוכן חדש...