Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש רכב מסוג מיצובישי לנסר החדשה שמצאתי שהנתונים שלו נראים טובים.

זה דגם הספורט עם מנוע 1.8 וכל האבזורים , המחיר שלו גם לא יקר.

אני רוצה לקנות רכב מהדגם הזה , גיר רציף הוא אמין? בגלל שאני קונה רכב יד 2 שהגיר כבר עבר יותר מ100 אלף קמ לפחות זה משהו שמדאיג אותי , הבנתי שאם ישנה תקלה אז צריך להחליף גיר וזה מאוד יקר.

יצר לי לסוע על סוזוקי קרוסאובר עם גיר רציף והנסיעה דווקא מאוד טובה.

פורסם

אין שום דבר חריג בגיר רציף וזה של מיצובישי אינו נמנה עם הבעיתיים ככה שאם לא עבר הזנחה מיוחדת לא אמורה להיות בעיה.

אם הייתי מחפש רכב כזה הייתי מתמקד ביד נמוכה ואקזמפלר שטופל היטב, לא חסר כאלה עם פחות מ 100 אלף ק''מ גם משנתונים נמוכים.

''ספורט'' הינה אך ורק רמת גימור וביצועיה כמו של שאר דגמי ה 1.8. אל תצפה לרכב ספורט או ביצועים עוצרי נשימה.

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם (נערך)

ב 100 אלף קילומטרים או 6 שנים היו צריכים להחליף שמן גיר - זה טיפול יקר ( שמן יקר+ כמות גדולה ), סביב 1000₪ רק להחלפת השמן.

תבקש לראות קבלה על החלפת שמן, השמן המקורי נקרא diaqueen cvt fluid j1.

אם לא החליפו את השמן בזמן או ניסו לחסוך ומלאו שמן אחר, יותר זול - חובה להחליף את השמן שוב.

חוץ מזה הגיר של.מיצובישי אמין מאוד.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני לא מצפה לביצועי ספורט , אני רוצה את הדגם כי הוא מאובזר מאוד יחסית למחיר וגם המנוע 1800 יותר מתאים לאוטו מאשר ה1500.

אני אקח את האוטו לבדיקה בכל מקרה , אם אין קבלה להחלפת השמן אין דרך לדעת?

במחירים שאני מחפש אני לא אצליח למצוא עם קמ כל כך נמוך.

פורסם

אם אין קבלה, תחליף את השמן, זה יותר זול מלתקן / להחליף גיר. אפשר גם לנסות ללחוץ על המוכר בעניין מחיר ההחלפה .

ללנסר יש רמת אבזור עוד יותר גבוהה מאשר ספורט - לימיטד.

הביצועים פורשים בגלל הגיר, בידוד רעשי מנוע לא מהטובים, צבע מטלי מתקלף - חוץ מזה הרכב נותן תמורה טובה מאוד למחיר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ביד 2 יש שפע מהרכב הזה. אם ננעלת עליו,חפש רכב שלא עבר ק"מ של מונית והיה מטופל כהלכה.

יש מספיק רכבים עם 30,40 ומקסימום 60,000 ק"מ ,ממש לא צריך לקנות רכב שבור עם הסטוריה לא ברורה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...