Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב דיזל שאינו נמוך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

מחפש לרכוש רכב דיזל. חשוב:

1. שלא יהיה נמוך, אשתי מגלחת מדרכות מדופלמת.

2. לא חדש. כואב לזרוק סתם כסף.

3. דיזל, מרווח לשלושה ילדים קטנים עם כסאות.

תקציב- מעדיף עד 150k אבל יש בעניין גמישות בעבור מציאה.

שנת 2014 ומעלה.

חשבתי על וולוו xc60 כדוגמא. אני ממש לא צריך 4x4, וגם לא ג'יפון, אני פשוט לא כל כך מכיר קרוסאוברים שעומדים בדרישות הללו.

קיצר , אשמח להכוונה/המלצות.

תודה

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם
אהלן

מחפש לרכוש רכב דיזל. חשוב:

1. שלא יהיה נמוך, אשתי מגלחת מדרכות מדופלמת.

2. לא חדש. כואב לזרוק סתם כסף.

3. דיזל, מרווח לשלושה ילדים קטנים עם כסאות.

תקציב- מעדיף עד 150k אבל יש בעניין גמישות בעבור מציאה.

שנת 2014 ומעלה.

חשבתי על וולוו xc60 כדוגמא. אני ממש לא צריך 4x4, וגם לא ג'יפון, אני פשוט לא כל כך מכיר קרוסאוברים שעומדים בדרישות הללו.

קיצר , אשמח להכוונה/המלצות.

תודה

ניסאן X-Trail או קשקאי יש דיזל

כנ"ל רנו קאג'ר.

יהיו זולים יותר לאחזקה מוולוו יוקרתית ונדירה

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

הסתכלתי ביד 2 - יש לך מבחר נחמד של מיצובישי אאוטלנדר דיזל ויונדאי סנטה פה דיזל בני 3, בתקציב שלך.

אפשר גם לרכוש 3008 דיזל חדשה - לא גדול מדי ונותן תמורה טובה למחיר ראיתי שביקשת לא חדש, אבל במקרה של 3008 לדעתי שווה לגשת לסוכנות ולראות את הרכב).

אני מאמין שגם בכל מוביל ( יבואן מיצובישי ויונדאי ) יש מבחר אאוטלנדרים, סנטה פה, ix35 דיזלים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

פות"ש ציין שלושה כסאות ילדים. ולכן אין סיכוי ב 3008 . הוא צריך את אחד מרכבי ה 7 מקומות כדי לשים את כולם באוטו. סנטה פה או סורנטו יתנו לו את הגובה והמרחב הדרוש .

פורסם
ניסאן X-Trail או קשקאי יש דיזל

כנ"ל רנו קאג'ר.

יהיו זולים יותר לאחזקה מוולוו יוקרתית ונדירה

נדירה?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

את האמת הייתי מעדיף איזה קרוסאובר מפנק על פני רכבי ה 7 מקומות הענקיים. אם היה סקודה קודיאק שנת 15 או 16 זה היה יכול להתאים. מי המתחרות שלו?

פורסם (נערך)

מפנק משמע ? מולטימדיה משגעת ? לסורנטו יש דגם דיזל פרימיום עם ריפוד דמוי עור . מערכת מולטימדיה סינית . מה עוד ?

תבין שבשביל להוביל שלושה כסאות ילדים או בוסטרים אתה צריך רכב מאד רחב או רכב עם כסא שישי. הקודיאק ממש לא גבוה. כמעט 19 ס"מ מעל פני הים .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
מפנק משמע ? מולטימדיה משגעת ? לסורנטו יש דגם דיזל פרימיום עם ריפוד דמוי עור . מערכת מולטימדיה סינית . מה עוד ?

תבין שבשביל להוביל שלושה כסאות ילדים או בוסטרים אתה צריך רכב מאד רחב או רכב עם כסא שישי. הקודיאק ממש לא גבוה. כמעט 19 ס"מ מעל פני הים .

"מפנק" - נוחות, רמת אבזור, תחושה יוקרתית.

נניח A6 יד 2, וולוו s80...

הבעיה היא שכולן נמוכות.

לגבי המרחב, רכבי מנהלים רחבים כמו אלו שהוזכרו בהחלט מספיקים לשלושה ילדים, כל עוד הבגאז' גדול דיו. יש רכב מנהלים דיזל שאינו מאוד נמוך?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

דעתכם על שני הדגמים הבאים:

פג'ו 3008 מנוע 1.6 דיזל

רנו קדג׳אר מנוע 1.5 דיזל

אשמח אם תתיחסו - מרחב יחסי בין שני הדגמים, אצל מי איבוד ערך יהיה גבוה יותר (לדעתכם), כל מה שנראה לכם רלוונטי....

בנוסף עוד שתי שאלות:

1. מה גודל ההנחות סוף שנה שיש כרגע לעומת המחיר בעוד חודש וחצי של 2018? (מתלבט אם לקנות עכשיו או בעוד חודש וחצי)

2. האם ידעו למישהו מתי יגיע סקודה קארוק לארץ והאם תמכר גירסת דיזל?

תודה

פורסם

אם אני הייתי צריך להפעיל את כדור הבדולח הווירטואלי שלי ולנחש מי מהן תאבד יותר מערכה - הייתי מהמר על הקאדג׳ר בעיקר בגלל שהוא נפוץ יותר בליסינג ונמכר לו בהנחות גבוהות יחסית בניגוד למחירון קשיח יחסית שיש ל3008.

אישית גם מעדיף את העיצוב והטכנולוגיה ב3008 - כמובן ב2 הדגמים עדיף את הרמות גימור הטיפה יותר גבוהות שבאות עם מערכות בטיחות מקוריות ולא מוביילאי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני לא רואה איך אתה מכניס שלושה ילדים עם כסאות בטיחות למושב האחורי של ה3008

Sent from my MicroTAC 9800X using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...