Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רעידות באוטו בין מהירויות 20-30 קמש בלחיצה די עדינה על הגז , אם עוזבים את הגז או לוחצים קיק דאון אין רעידות , אין רעידות בהגה כלל וגם בסרק אין רעידות

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם
אם אתה מרים סלד מעט בניוטרל בעמידה אתה גם חווה את הרעידות הנל?

לא... אין רעידות כלל חוץ מהמהירות שציינתי ורק בנגיעה קלה על הגז, אם עוזבים את הגז או לוחצים קיק דאון אין רעידות בכלל.

פורסם

צריך לשמוע ולהרגיש במה משובר בדיוק. חופש בציריות לא בעיה לבדוק ב 3 דקות. בדרך כלל ציריות ייתנו את תוםעת הרעידות במהירויות הגבוהות יותר ופחות במהירויות האלה. לגבי סליל קשה לי להאמין שמדובר בסליל במיוחד שלא מורגשים חיתוכים במנוע וסלד יציב.

פורסם

ביקרתי בשני מוסכים אחד אמר תושבת מנוע תחתונה, השני אמר בעיה בגיר המליץ לי ללכת לבדיקה במכון גירים , ומשום מה אני נוטה להאמין לו עשה רושם של אמין ומקצועי , המלצה אולי למכון גירים באזור חדרה והסביבה? או שכבר כדי ללכת למוסך הונדה כדי להבין מה הבעיה?

• תוכן חדש...