Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מישהו יודע מה הסיבה שהמנוע באופל אסטרה אחת הבוכנות מתפרקת ומשביתה את המנוע?

קרה לי פעמיים בשלושה חודשים התיקון נעשה על ידי חברת אופל מה הסיבה? מודל 2012 1.4 טורבו

עריכה אחרונה על ידי shlomimo
פורסם

אם התיקון נעשה בחברה זה מוזר,שהם לא מספיק מקצועיים.

העובדה שהלך המנוע היא כנראה תוצאה וזה נגרם בגלל כשל,שאותו הם לא הצליחו לאתר ובעצם חוזר שוב ושוב.

אין ברירה,אלא לחזור לאותו מוסך/לפנות לשמאי רכב (מומלץ בפורום אלי אמרן),כדי לתחקר את הסיבות לעומק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יכול להיות שמדובר בתקלה סדרתית בדגם הזה?

לשכן שלי יש אסטרה ברלינה, מבציר 2014 או 2015, גם 1.4T, המנוע שבק קילומטרים בודדים אחרי 100K,

היבואן לקח אחריות והחליף לו את המנוע בלי תוספת תשלום, או רק לקח על עבודה לא זוכר בדיוק.

מה שכן לא יודע מה היה הנזק לא התעמקתי איתו בזה, אך הוא טוען שתוך כדי ניסעה נדלקה מנורה אדומה ונכבה המנוע, ובמוסך טענו שהמנוע שבק חיים.

• תוכן חדש...