Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ושבת שלום

רציתי שתתנו לי המלצות על מערכת בתקציב של עד 2000 שקל שתקרא MP3 ו WMA

ההמלצה דיי דחופה כי כרגע אני בטירונות ורק שוש ולפעמים חמשוש אני יוצא אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי

תודה רבה לכולכם

לירן

פורסם

אני קניתי לפני כמה ימים הד יונט של קלריון, ה-646, המכשיר באמת הכי טוב שנתקלתי בו. המון המון פונקציות, יציאת aux, הרבה מאוד חיתוכים, 2zone (סראונד כמו בסרט דיוידי), 80 צבעים שונים... בקיצור, מכשיר משובח, מדוייק וצלול ביותר. שלח הודעה פרטית אם בא לך לדעת עוד פרטים.

עלה לי 2000 שקלים בדיוק.

פורסם

לפי דעתי JVC 9700 אחלה מכשיר שבעולם.

לא תמצא טוב יותר ממנו במחירים האלה.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

להגיד לכם את האמת אני יכול להביא את הפיונייר הצבעונית 8650 בסבביבות 1800 שקל שווה לי או שיש אופציות יותר טובות כי על המכשיר הזה שמעתי רק תשבוחות....

לירן

פורסם

ה8650 חתיכת מכשיר אבל אני הייתי בודק את האופציה של הקלריון...

לירן אתה מביא את הפיוניר חדש עם אחריות והכל?או משומש עם אחריות?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

http://www.clarion.com/usa/products/2004_products/source_units/DXZ645MP.html

הנה הלינק.

אגב, הלינק הוא מהאתר הרשמי של קלריון, בארה"ב הדגם נקרא 645 ולא 646 אבל בעצם זה בדיוק אותו דגם.

פשוט באסיה הספרה האחרונה שונה מהספרה בארה"ב ושונה מאירופה (באירופה למשל הספרה האחרונה בדגם המסויים היא 8).

מקווה שהייתי לעזר!

פורסם
שלום לכל חברי הפורום ושבת שלום

רציתי שתתנו לי המלצות על מערכת בתקציב של עד 2000 שקל שתקרא MP3 ו WMA

ההמלצה דיי דחופה כי כרגע אני בטירונות ורק שוש ולפעמים חמשוש אני יוצא אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי

תודה רבה לכולכם

לירן

אלו הדרישות היחידות שלך מהמכשיר?

אם לא - פרט.

אם כן - ניתן "להסתפק" במכשירים מעולים בכמחצית המחיר.

פורסם

MDMA כן אני מביא אותו חדש עם אחריות והכללללל

בקשר לאיבארי אני מחפש מכשיר כזה עם אפשריות חיתוך טובות, הרבה אופציות של כל מני כיווניים וכאלה, שיהיה אסטטי ושיהיה לו כמה שיותר יציאות לפחות ל2 מגברים וסאב...

לירן

פורסם
MDMA כן אני מביא אותו חדש עם אחריות והכללללל

בקשר לאיבארי אני מחפש מכשיר כזה עם אפשריות חיתוך טובות, הרבה אופציות של כל מני כיווניים וכאלה, שיהיה אסטטי ושיהיה לו כמה שיותר יציאות לפחות ל2 מגברים וסאב...

לירן

כמו שאמרתי, JVC 9700 יעשה את העבודה.

קרא אותם.

פורסם
כמו שאמרתי, JVC 9700 יעשה את העבודה.

הJVC עדיף על הפיונייר?

לפי מה שידוע לי ושמעתי מהרבה אנשים אJVC עושים הרבה בעיות (אומנם לא בהתחלה) ולפיונייר יש יותר אופציות

פורסם

יש לי חבר שנתיים רצוף עובד עם המכשיר, עכשיו לעומת פיוניר המגש החשמלי שלו לא עשה בעיות עד היום (פיוניר אין דבר כזה שלא יעשה בעיות), המכשיר לא עושה בעיות מגעים לא כלום, מבחינת אופצציות יש לו אקולייזר 13 ערוצים שליטה על סאב על פאזות על הכל.

חבל על הזמן אחלה מכשיר שבעולם.

קרא אותם.

• תוכן חדש...