Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום, כנראה לכבוד השנה החדשה, גנבו (קשה לי להאמין שהוא "נעלם") לי מכסה גרירה קדמי בלאון.

מדובר במכסה הזה (ואני מחפש גם בצבע הספציפי הזה):

WuKpU3h.png

מישהו יודע מה המק"ט או מאיפה ניתן להשיג?

פורסם

לצערי אני לא מוצא באיביי משהו שנמכר כרגע (הכל sold out)

המחיר בצ'מפיון כולל צביעה ומע"מ עומד על 300₪ - עפו על עצמם בשביל חתיכת פלסטיק בגודל של 4x4 ס"מ

המק"ט להבנתי הוא 5F0807241

פורסם

פשוט אנשים רעים !

( אני מחבר לרושם הפוסט בגלל שאני בעצמי עם לאון באותו הצבע ובדיוק חשבתי על זה בסופ"ש האחרון איזה באסה אם החלק יגנב /: )

פורסם
תנסה לדבר עם פירוקייה בשם git מתעסקים רק בוואגיות

Sent from my iPhone using Tapatalk

יש להם אתר? טלפון?

https://www.oemvwshop.com/5F0807241GRU-cover-cap-tow-hitch-primed-p385457/

_____

http://www.ebay.com/itm/SEAT-LEON-5F-Stosstange-Abschleppkappe-Kappe-5F0807241-/132339709160?hash=item1ed00fb4e8:g:MecAAOSwfrJZx8rF

צריך לשאול אותו אם הוא יכול לשלוח לארץ, בכל מקרה אני אנסה לחפש לך כולל משלוח אולי מאתר אחר.

האמת שאת הקישור הראשון כבר ראיתי שלשום.

אני מניח שזה לא צבוע ובמקרה כזה כבר עדיף לקנות חלק יד2 בחצי מחיר כי בכל מקרה אצטרך לצבוע בארץ.

פורסם
יש להם אתר? טלפון?

האמת שאת הקישור הראשון כבר ראיתי שלשום.

אני מניח שזה לא צבוע ובמקרה כזה כבר עדיף לקנות חלק יד2 בחצי מחיר כי בכל מקרה אצטרך לצבוע בארץ.

אפשר גם לצבוע עם ספרי צבע או פשוט ללכת לאיזה מקום צבע לא נראה לי שיקחו לך כסף על דבר כזה, חבל לשלם 400 שקל על חלק. מאיפה אתה בארץ?

פורסם

ברור שאני לא מתכוון לקנות מצ'מפיון הגנבים! 300 שקל לחתיכת פלסטיק קטנה, איבדו את זה שם לגמרי.

אני אקנה מפרוקיה או מהאינטרנט ואצבע לבד / צבאי.

• תוכן חדש...