Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ברשותי מיצובישי קולט 2001 כבר שבוע שיש רטיבות מתחת לשטיח הרכב בצד הנהג ושמתי לב שחסר נוזל קירור מלאתי ושוב חזר חלילה סביבות חצי ליטר הבנתי מחברים וקריאה בפורום שזה שייך לרדיאטור חימום לרכב ויש אופציה לבצע מעקף משהו כזה שזה הרבה יותר זול מאשר תיקון\החלפה כי לא מעוניין להשקיע ברכב יש לציין שהוחלף רדיאטור חדש לפני כשנה והכל תפקד מצויין עד לפני שבוע שגיליתי שחסר מים ויש נזילה מתחת לשטיח אשמח לעזרה ואימות של מה שאמרתי וכמה זה אמור לעלות

תודה :)

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מקווה שאתה מאילת, כי אז לא תהיה לך בעיה בביטול/מעקף הרדיאטור הפנימי, וחיים ללא חימום ברכב.

אם לא, פ"וה של רדיאטור חימום מסתכם בכ 1,500-2,000 ש" (כיומיים עבודה).

יתכן שבדגם הספציפי של קולט יש אפשרות להחלפה ללא פירוק הדשבורד, ולשם כך, גש למכון רדיאטורים/מוסך מתמחה בדגמי מיצובישי.

seat leon 1.8 20v

פורסם (נערך)

תודה על התשובה אני גר בדרום השאלה שלי אם ישנה האפשרות לבטל את המעקף הזה וזה יפתור את הבעיה כי כמובן שאני לא הולך לשפוך סכום כזה על רכב משנתון 2001 אין לי צורך בחימום ואם כן כמה העבודה הזו עולה והאם זו הבעיה 99 אחוז?

והאם בביצוע מעקף אין שום נזק לרכב\מנוע האוטו יעבוד כרגיל ולא יאבד נוזל קירור?

שוב תודה

עריכה אחרונה על ידי Asi Garcia Knafo
פורסם

אין בעיה לעשות את המעקף ובכך לבטל את רדיאטור החימום.

אין שום נזק לאוטו למעט ביטול חימום הקבינה.

יום טוב גם לך

פורסם

אם איבוד נוזל הקירור נוצר בגלל דליפה ברדיאוטר החימום, אז עקיפת רדיאטור החימום תפתור את הבעיה

יום טוב גם לך

פורסם

יש רטיבות בשטיח ומתחת לשטיח הרכב בצד של הנהג והבנתי שזה 99 אחוז מרדיאטור החימום על סמך קריאה בפורום ובאינטרנט של אותן הבעיות תקן אותי אם אני טועה?

פורסם

בהנחה שהבעיה היא אכן דליפה מרדיאטור חימום: מעקף הוא הפתרון (אם אתה לא מעוניין להחליף רדיאטור חימום)

זה אומר שהצינורות לא יעברו דרך רדיאטור חימום.

לא מכיר את הרכב הזה, מהניסיון הקטן שלי עם רכבים, לרוב זה נמצא במקום נגיש מה שאומר עבודה של כמה דקות.

תמיד תוכל לבטל את המעקף ולהחליף רדיאטור חימום.

פורסם
יש רטיבות בשטיח ומתחת לשטיח הרכב בצד של הנהג והבנתי שזה 99 אחוז מרדיאטור החימום על סמך קריאה בפורום ובאינטרנט של אותן הבעיות תקן אותי אם אני טועה?

כן...הבעיה היא ברדיאטור החימום הפנימי. בצע מעקף על ידי חיבור 2 הצינורות הניכנסים אל קיר האש אחד אל השני.

פורסם (נערך)
אין בעיה לעשות את המעקף ובכך לבטל את רדיאטור החימום.

אין שום נזק לאוטו למעט ביטול חימום הקבינה.

לא מדוייק. מחליף החום הפנימי הינו חלק ממעגל הקירור הגדול של נוזל הקירור לכן ביטולו פוגעת במידה מסויימת בכמות החום שנוזל הקירור מאבד במהלך הסיחרור במערכת הקירור. מנסיוני בכמה רכבים שביצעתי מעקף לא נתקלתי בעליית טמפ' נוזל הקירור.

ייתכן שאם נבדוק את אותו רכב לפני ואחר ביטול מחליף החום ביום חם בעליות של סדום נראה עלייה בטמפ' העבודה של המנוע.

* כדאי לשמוע חוות הדעת של בעלי מקצוע מומחים בעניין.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

בגדול אתה צודק, יצא לי להיות בטיולי שטח עם רכבים שמערכת הקירור שלהם לא במיטבה, העברת הבורר לחום והפעלת המפוח בהחלט סייעו לשמור על חום מנוע תקין בעליות תלולות ואיטיות.

אבל כאשר המדף מונע מעבר אויר לרדיאטור החימום, לדעתי ההשפעה שלו זניחה לחלוטין

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...