Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GoodYear EfficientGrip תוצרת טורקיה - כן / לא ולמה לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

באוטודיפו יצאו במבצע עבור צמיגי גודייר אפישיינטגריפ, 350 ש״ח לצמיג במידה 205/55/16.

אממה? הצמיגים הם מתוצרת טורקיה. הצמיגים טריים.

אני מעוניין לקנות מאוטודיפו משום שיש לי תווים ואוכל לשלם בהם.

מישהו מכיר את הצמיג שמגיע מטורקיה? הדגם הגרמני / פולני מומלץ. השאלה היא איך הטורקי ביחס לפאלקן לדוגמה?

פורסם

ממליץ לך לבדוק Dunlop SpSport fm800, קניתי עכשיו

205/60/16, אחיזה מעולה בכביש יבש, הפחתה של רעשי דרך וגם שיכוך טוב (צמיג רך יחסית) צמיג שקט מאוד ביחס לקודם שהיה. אין לי מושג עדיין לגבי העמידות שלו לאורך זמן או אחיזה בכביש רטוב אבל הביקורות בחו"ל טובות מאוד, מיוצר בתאילנד והמחיר דומה לגודייר שבמבצע.

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Dunlop/SP-Sport-FM800.htm

פורסם

היו מספר תלונות בפורום לגבי הייצור הטורקי של הגודייר.

ראשית, דירוגי תווית ה-EU שלהם פחות מוצלח (זה לא אינדיקטור אבסולוטי ליותר מדי אם בכלל).

מעבר לכך אם אני זוכר נכון היו תלונות לגבי כך שהוא נשחק מהר יותר, לא מציע באופן כללי את אותה רמת ביצועים, נוחות ורעש.

גם ה-FM800 אינו מומלץ בפורום יותר.

מנסים לדחוף אותו בדר"כ כתחליף לדגם הבלוריספונס הטוב שלהם.

הסיבות דומות לנ"ל. מתחיל סביר אבל לא הרבה מעבר.

חיפוש בנושא יניב מספיק תוצאות לדעתי.

בסה"כ מדובר במידה סופר נפוצה עם מבחר רב סביב המחיר שציינת "בהנחה".

את הדגם הטורקי תוכל למצוא בשוק הפתוח החל מ-270 ש"ח (למשל).

את הדגם מייצור אירופאי תוכל למצוא החל מכ-315 ש"ח (למשל).

נראה שניתן למצוא את הבלוריספונס, בהנחה וגם כאן לא דוחפים את ה-FM800 במקום, החל מכ-280 ש"ח (ראה כאן).

יש עוד דגמים מומלצים, במחירים זולים, זהים או קצת מעל ל-350. בצע חיפוש בפורום.

* בדוק שהצמיגים עונים על דרישות קוד העומס והמהירות, באם מצוין ברשיון הרכב.

פורסם

אני עם טום.

אין מה להשוות בכלל צמיג איכותי ברמה של גודייר אפיגריפ ממערב אירופה לצמיג ממותג שמיוצר בטורקיה.

Spfm800 שהיו לי הוחלפו תוך פחות משנה. הם היו תוצרת טורקיה.

אולי הייצור התאילנדי באמת יותר מוצלח. אולי.

פורסם

אני חושב שזה צמיג טוב אבל:

יש לך באותו מחיר את המישלין לא עדיף ?!

תחפש אוטודיפו מבצעים בגוגל, הם ממחזרים כל הזמן לופ של אותם המבצעים בדיוק, כל שבוע יש יום ללא מעמ למישלין.

תיגש באותו יום ותקבל 4 מישלין ב 1400.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

4 מישלין ב-1400?

כשהייתי באוטודיפו על הנקוק רצו 480 ש״ח (שמעתי וברחתי). אז מישלין פחות?

בכל מקרה, תודה על החידוד לגבי הדגם הטורקי.

אקפוץ שוב לאוטודיפו ואערוך סקר מחירים רציני יותר ואחזור להתייעץ. כאמור, אני צריך שההחלפה תהיה באוטודיפו.

פורסם
אני מעוניין לקנות מאוטודיפו משום שיש לי תווים ואוכל לשלם בהם.

כאמור, אני צריך שההחלפה תהיה באוטודיפו.

התווים הם בלעדית לאוטודיפו?

פורסם

כבר האיזונים שלהם תוכח שהגומי לא אחיד והאיזון עים משקולות כבדות/רבות..

לאומת חברות שצמיגים כאלו לא יוצאים בכלל מהמפעל!!

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם

לא עשיתי סקר רציני, הגעתי לקנות פאלקן 914 שהמליצו לי עליהם כאן, על הדרך שאלתי אם יש צמיג רך יותר במחיר דומה והבחור המליץ לי על הדנלופ, לא הרגשתי לרגע שהוא מנסה "לדחוף", הציע לי דווקא צמיגים יקרים יותר ואיכותיים יותר. בדקתי בדיעבד, לא מצאתי מחיר זול מזה ששילמתי, אז המוכר גם יצא בסדר כאן. היום היה לי קצת זמן לבדוק קצוות...צמיג עם אחיזת כביש מעולה !

פורסם

שים לב שציינתי כי הוא נדחף לעיתים במקום הבלוריספונס, לא באופן כללי.

כלומר, אתה מתאם למשל דרך אתר יד2צמיגים לרכוש את הבלוריספונס וכשמגיע למקום נותנים את ה-FM800, בטענה שזה אותו הדבר/חדש יותר/המחיר/ווטאבר.

צמיגים חדשים, מסוגים שונים בדר"כ יתנו רושם טוב בהתחלה, ביחס לצמיגים ישנים יותר (מה הם היו?).

המבחן הוא יותר ארוך טווח וכן ביצועים בכביש רטוב.

יש לזכור גם שלכל אחד מאיתנו יש דרישות וציפיות (ואופי נהיגה) מעט שונות מהצמיגים וכן שעשויים להיות הבדלים בביצועים גם בין מידות שונות לאותו דגם צמיג, מפעל הייצור (כמו בדוגמת הגודייר) וכמובן גם בתלות ברכב.

מי יתן והבחירה שלך תשרת אותך נאמנה לאורך זמן.

• תוכן חדש...