Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GoodYear EfficientGrip תוצרת טורקיה - כן / לא ולמה לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ממליץ לך לבדוק Dunlop SpSport fm800, קניתי עכשיו

205/60/16, אחיזה מעולה בכביש יבש, הפחתה של רעשי דרך וגם שיכוך טוב (צמיג רך יחסית) צמיג שקט מאוד ביחס לקודם שהיה. אין לי מושג עדיין לגבי העמידות שלו לאורך זמן או אחיזה בכביש רטוב אבל הביקורות בחו"ל טובות מאוד, מיוצר בתאילנד והמחיר דומה לגודייר שבמבצע.

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Dunlop/SP-Sport-FM800.htm

צמיג על הפנים. מעניין אותי ביחס למה אתה משווה אותו, כי מבחינתי הוא גרוע אפילו ביחס לבנוניים.

פורסם

מצטער שאני מעלה באוב, לא ראיתי את התגובה שלך.

אתה צודק ושאלו לפניך, על הרכב היו מותקנים ארבעה bridgestone turanza er300 מעולים, המקוריים שאיתם יצא הרכב מהמפעל, עשו פחות מ 50K ועברו טסט ביולי האחרון, על פניו נראים חדשים. הבעיה שהם היו על הרכב משנת 2010 :)

יבשים וקשים כמו אבן. לזה אני בעצם משווה וזה לא בר השוואה באמת, מצד שני אני נוהג בלי הפסקה איזה 30 שנה ויודע להעריך צמיג. יש סיכוי לפי התגובות כאן שהצמיג הזה יתפרק עוד שנה, אין לי מושג. כרגע הוא עושה עבודה מצויינת.

מעניין אותי על איזה FM800 אתה מדבר, מייצור טורקי או תאילנדי ובאיזו מידה ?

מה בעצם התלונה שלך על הצמיג, אחיזה ? עמידות ?

נסיון אישי או משהו אחר ?

תודה.

צמיג על הפנים. מעניין אותי ביחס למה אתה משווה אותו, כי מבחינתי הוא גרוע אפילו ביחס לבנוניים.
פורסם

תודה לטום.

מזכיר רק שמדובר שם בדנלופ טורקי. ייתכן והתאילנדי סבבה.

הדנלופ והפאלקן בשרדור ההוא הוחלפו לא מזמן ברביעיית גודייר אפיגריפ פרפורמנס גרמניים עליהם אכתוב בהמשך. ספוילר - אין מה להשוות. והמחיר? פחות ממה שעלו בזמנו הדנלופים...

פורסם

בקיצור, נשאר לקוות שהתאילנדים לא דחפו רחת לוקום לגומי כמו הטורקים. חייב להוסיף, שכל יום אני מבסוט מהם מחדש.

אני מדבר על נסיעה מנהלתית רוב הזמן, SX4 HB זה לא בדיוק כלי מומלץ לתקיפת פניות ובכל זאת, הצמיג לא קורס למרות החתך הגבוה ודופן הצמיג לא תורמת לזוית הגלגול להקצין וזה מה שחיפשתי בצמיג. לא מצפה ולא דורש ממנו יותר מדי.

תודה פריג'י וטום.

פורסם (נערך)
מצטער שאני מעלה באוב, לא ראיתי את התגובה שלך.

אתה צודק ושאלו לפניך, על הרכב היו מותקנים ארבעה bridgestone turanza er300 מעולים, המקוריים שאיתם יצא הרכב מהמפעל, עשו פחות מ 50K ועברו טסט ביולי האחרון, על פניו נראים חדשים. הבעיה שהם היו על הרכב משנת 2010 :)

יבשים וקשים כמו אבן. לזה אני בעצם משווה וזה לא בר השוואה באמת, מצד שני אני נוהג בלי הפסקה איזה 30 שנה ויודע להעריך צמיג. יש סיכוי לפי התגובות כאן שהצמיג הזה יתפרק עוד שנה, אין לי מושג. כרגע הוא עושה עבודה מצויינת.

מעניין אותי על איזה FM800 אתה מדבר, מייצור טורקי או תאילנדי ובאיזו מידה ?

מה בעצם התלונה שלך על הצמיג, אחיזה ? עמידות ?

נסיון אישי או משהו אחר ?

תודה.

לאבא שלי דחפו FM800 במקום הבלורספרנס , כל כך כעסתי ! הצמיגים האילה גרועים ביותר!

אחיזה - סבירה מינוס

יכולת בלימה - כנ"ל

עמידות , לא יודע הם פחות משנה על הרכב ועושים רושם שיחזיקו עוד הרבה.

דיי רועשים

אבל בגשם הם הפתיעו לטובה

עריכה אחרונה על ידי elisb
  • תוכן חדש...