Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת גולף 2008 בפיג'ו 208 2012-2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם למישהו יש ניסיון עם טרייד מוביל?

למה בטרייד מוביל ניסו למכור לי רכב שבמחירון הוא 52K ב-47K?

מה ההבדל בין טרייד מוביל ולובינסקי טרייד?

כל מגרשי הרכב האלה אמינים?

באופן כללי, אני לא מאמין לאף אחד בקניית רכב יד שניה.

השאלה היא האם לקנות מבן אדם פרטי כמובן עם בדיקה או לקנות רכב פרטי ממגרש כזה או אח עם לפחות אחריות על גיר, שילדה?

היי...אני במקומך הייתי נשאר עם הגולף..מה גם ש94000 קמ לרכב גרמני בשנה המדוברת זה כלום..ללכת על ה208 זה ירידה ברמה..גם בנוחות ,אחיזה וביצועים..אי אפשר בכלל להשוות ,הגולף עולה עליה בכמה רמות..

לך תעשה נסיעת מבחן על רכב משומש כזה ואחר כך תחזור עם תובנות..אם המערכת מפריעה לך..אתה יכול להוסיף יופי של מערכות שמע באופן פרטי שיתנו לך ביצועים שנמצאים ברכב חדש ,ובפחות כסף...

פורסם

אתה מביא להם רכב עם שוק ער ,נתונים יפים מאוד במחירון(סביר להניח שהמשוקלל בגלל הנתונים אצלך זה כמה אלפים למעלה)

תמורת רכב שכל קשר בינו לבין המחירון מנותק,ניתנות עליו הנחות לא קטנות גם בסוכנויות ונמכר בכמויות כיד ראשונה 0 ק"מ.

בקיצור אתה מפסיד.

תמכור את הגולף במחיר מתאים לשאר הרכבים בלוח,אם שלך עם נתונים משמעותית יותר טובים מהשאר אין סיבה שלא תדרוש יותר.

לאחר מכן תבוא אליהם ותראה איך הם מוכנים לרדת מהמחירון כשאתה בא עם מזומן.

אגב,מאמין שיש סיכוי טוב שאתה יכול לקבל על הגולף באזור ה30,

במידה וכן בתוספת של כ40 אלף ש"ח תוכל כבר להביא חדשה דנדשה מליסינג 0 ק"מ.

לפי הזמן שהחזקת את הגולף זאת האופציה הכי כדאית עבורך לדעתי.

פורסם
האם למישהו יש ניסיון עם טרייד מוביל?

למה בטרייד מוביל ניסו למכור לי רכב שבמחירון הוא 52K ב-47K?

מה ההבדל בין טרייד מוביל ולובינסקי טרייד?

כל מגרשי הרכב האלה אמינים?

באופן כללי, אני לא מאמין לאף אחד בקניית רכב יד שניה.

השאלה היא האם לקנות מבן אדם פרטי כמובן עם בדיקה או לקנות רכב פרטי ממגרש כזה או אח עם לפחות אחריות על גיר, שילדה?

אני רכשתי עכשיו מטרייד מוביל, הם מוכרים בעיקר רכבים יד 1 פרטית שמגיעים אליהם מטרייד אין של כמה יבואנים.

את ה208 ניסו לדחוף לי נואשות כשחיפשתי רכב אצלהם. זה רכב עם שוק לא וואו ולאחר קצת בדיקות והתייעצויות בפורום ועם חברים הגרסה של ה1.6 עם Al4 לא כזאת ממולצת (מה שרוצים למכור לך) גרסת ה1.2 טורבו שמגיעה החל מ2016 עם גיר 6 הילוכים הרבה יותר טובה.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
אני רכשתי עכשיו מטרייד מוביל, הם מוכרים בעיקר רכבים יד 1 פרטית שמגיעים אליהם מטרייד אין של כמה יבואנים.

את ה208 ניסו לדחוף לי נואשות כשחיפשתי רכב אצלהם. זה רכב עם שוק לא וואו ולאחר קצת בדיקות והתייעצויות בפורום ועם חברים הגרסה של ה1.6 עם Al4 לא כזאת ממולצת (מה שרוצים למכור לך) גרסת ה1.2 טורבו שמגיעה החל מ2016 עם גיר 6 הילוכים הרבה יותר טובה.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

אוקיי, כמה תובנות, ברור לי שאם למכור את הגולף זה באופן פרטי ולא דרכם.

קראתי גם שבגרסה האוט' 1.6, המנוע מרעיש כשמושכים קצת את ההילוכים כי זה כביכול 4 הילוכים.

אני מבין עכשיו שהחל מ-2016 יש מנוע טורבו 1.2, אוט? אם אפשרות לעבור ל-M ואז זה 6 הילוכים?

כבר יותר מבן אדם אחד פה אמרו לי שכדאי להשאר עם הגולף, אחיזת כביש טובה יותר, שידרוג המולטימדיה וכו.

לגבי אחיזת כביש- זה רכב שני במשפחה שרוב הזמן תקוע בפקקים, איזה אחיזת כביש צריך? כ-40-50 ק"מ ביום 4 פעמים בשבוע. אתם מסכימים איתי שלנסוע על רכב שנמצא 10 שנים על הכביש מבחינה טכנולוגית זה לא אותו דבר כמו רכב של 2-3 שנים? בסוף אשאיר את הגולף לבן והאישה תקבל פג'ו

פורסם

במקרה של הגולף לעומת ה208, הרכב היותר מתקדם טכנולוגית הוא דווקא הגולף.

שמע, הגעת לפורום הזה ונמצאים פה אנשים שפשוט אומרים לך מה יש לך ביד.

• תוכן חדש...