Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מרווח עד 60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים אני צריך המלצה לגבי רכב שימש אותי בתור מתקין רכב שיסע בשנה בסביבות ה40 אלף ק"מ אז הדגשים שיהיה אמין (בכל זאת לעבודה) חסכוני כמה שאפשר יותר והכי חשוב שיהיה לו בגאז גדול ונגיש

הראו לי בשני מגרשי ליסינג

גם i30cw צורה חדשה וגם סקודה ראפיד

מה דעתכם על הרכבים הנ"ל ?

פורסם

ראפיד לא אמין בעליל, ולא מרווח

היונדאי יותר מרווחת מהסקודה זה בטוח אבל גם לא שיא המרווח..

פלואנס טורבו דיזל? יש לך נסועה בריאה, לפחות דיזל יהיה חסכוני מאוד וגם אמינות עדיפה על מנועי בנזין בקילומטראג' הצפוי.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

ממליץ בחום על רנו מגאן סטיישן דיזל, יש אותם מ 2013.

תע מטען נגיש וגדול, צריכת סולר 16 ק''מ לליטר בממוצע!

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם (נערך)

אופציה אחרת ויותר נפוצה היא הפלואנס אבל אופן הטעינה והמרווח עדיף בהרבה במגאן, למרות שביחס ל 4 דלתות לפלואנס תא מטען דיי מרשים.

גם אני הצצתי ביד 2 ובאמת המצב לא לטובת הקונים.

הרכב שלי שעומד היום על 136 אלף ק''מ ומגיע מליסינג ביד הראשונה כמעט נמכר לפני כשבועיים ב 43 אלף ש''ח כי באמת רציתי למכור (ובסוף התחרתתי).

אין שום בעיה ברכב עם 100 אלף ק''מ אבל לא הייתי רואה את עצמי משלם על אחד כזה היום מעל 48 אלף ש''ח (עם עבר ליסינג) ככה שצריך את העיתוי הנכון ואפשר לקבל אחלה רכב במעט כסף! לשיקולך!

במגרשי ליסינג בטח יש כאלה היום 2014 - 2015 שניתן להוציא ב 60 אלף ש''ח.

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי system_x

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
אני בהסתכלות ביד 2 רואה שבקושי יש כאלה מאגן וגם הם עם ק"מ בשמין

אז תחרוג מהתקציב ותחפש אחת נורמלית עם ק"מ סביר.

מסכים עם ההמלצה, צריכת הדלק אצלנו הייתה 1:21-1:22 מחוץ לעיר ובעיר 1:15-1:16.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...