Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 7.5 ידני?

dman86
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מתעניין בגולף החדשה, דור 7.5.

חושב שכל חובב רכב חייב שיהיה לו גולף מתישהו בחיים.

בכל אופן, לפי האתר שלהם אין אפשרות לגיר ידני. אבל מניסיון האנשים כאן, האם ניתן לבקש בהזמנה גיר ידני?

בתודה,

פורסם

תצטרך לברר אצלם, אולי אחרי "מאבק ממושך" כמו שנוהל על ידי חבר הפורום סטיו להבאת הפולו GTI הידנית , יביאו לך גולף ידנית בהזמנה מיוחדת.

אם יוצא לך לברר אצלם , נא פרסם כאן מה הייתה תשובתם.

פורסם

אלפא רומיאו כבר הייתה לך?

שלום,

מתעניין בגולף החדשה, דור 7.5.

חושב שכל חובב רכב חייב שיהיה לו גולף מתישהו בחיים.

בכל אופן, לפי האתר שלהם אין אפשרות לגיר ידני. אבל מניסיון האנשים כאן, האם ניתן לבקש בהזמנה גיר ידני?

בתודה,

פורסם

פיאט טיפו זה להסית את הדיון לכיוון אחר. לפלנטה אחרת.

לא, לא הייתה לי אלפא לצערי. כרכב חדש אני לא חושב שהג'ולייטה שווה את המחיר שלה ואת הג'ולייה אני פשוט לא יכול להרשות לעצמי.

יש לצ'מפיון מוטורס ימי מכירות אוטוטו, אני אקפוץ לסוכנות, אשאל על ידני ואדווח חזרה. אני תוהה למה בארץ המבחר כל כך מוגבל? למה אין 3 דלתות, דיזל, ידני, עוד מנועים?

מה זה המתלה האחורי שמגיע ב-1.4? הן מוצעות רק בשתי מנועים, 1.4 עם 125 כ"ס ו-1.4 עם 150 כ"ס.

פורסם

אני חושב שיותר מדוייק להגיד שהיבואנים חושבים שהגרסאות הללו לא משתלמת להם.

ייתכן שצודקים. וייתכן שלא.

עד שסוזוקי פתחו את הסכר עם האלטו כולם חשבו שאין בארץ שוק אמיתי לרכבי מיני. בודאי לא לידניים ולא מאובזרים.

בפועל סוזוקי התחילו והשאר היסטוריה. נכון שהיה רכיב רגולטורי של מיסוי ירוק חדש אבל זה היה רק אחד הגורמים. בתכלס היה יבואן שהלך נגד הזרם והצליח לשנות את השוק.

פורסם
פיאט טיפו האצ'בק 1.4 טורבו ידנית מיובאת באופן סדיר. הרכב מגיע מאובזר יחסית ותישאר עם עודף...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

הטיפו נחותה מהגולף כמעט בכל הפרמטרים.

פורסם

אין כרגע ייבוא לגולף ידנית, אבל תוכל ללכת לסיאט ותוכל

לצאת עם לאון ידנית גם עם מנוע 1.4 (אבל 3 דלתות).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
פיאט טיפו זה להסית את הדיון לכיוון אחר. לפלנטה אחרת.

פלנטה? פיאט טיפו היא יותר כמו השכונה הסמוכה. זה שרכב שמכוון סביב אותה תת-קטגוריה של הגולף (נוחות ועידון יותר מאשר ספורטיביות). הטורבו הידנית היא רכב מרווח ונעים. התיבה הידנית נוחה מאוד לתפעול (קלאץ' רך ומאוד לינארי).

זה רכב זול יותר מהגולף וגם מעט פחות טוב ממה אבל רק בדברים שהם מאוד בשוליים.

פורסם (נערך)

אני חייב לשאול - מה מייחד גולף 1.4 עד כדי כך ש״כל חובב רכב חייב שתהיה לו כזו מתישהו בחיים״?

מילא זה היה נאמר על ה-GTI, אבל הגולף הסטנדרטית? באמת?

נהגתי לא מעט על הדגם החלש יותר וכמה פעמים על החזק יותר, וזו באמת משפחתית-קומפקטית נחמדה מאוד. אבל ממש לא הרגשתי שהיא מיוחדת ברמה כזו שכל חובב רכב צריך לשאוף להחזיק אחת כזו.

עריכה אחרונה על ידי malcishua
  • תוכן חדש...