Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס ויטו 2011/2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב 9-10 מקומות.

אני לא מעוניין שהוא יהיה ענק וראיתי שהויטו יחסית לא ענקית וגם המחיר שלה יחסית בסדר (אזור ה-100 אלף ל-2011).

רציתי לשמוע את דעתכם.

האם יש למישהו רכב כזה ויכול לתת עליו ביקורת?

ואם יש לכם רעיונות לרכבים אחרים של 9-10 מקומות, אשמח לשמוע את דעתכם.

בתודה מראש,

רפאל

פורסם

אני לא נוסע הרבה עם הרכב, אני משתמש בו בנסיעות ממש קצרות (5 דקות) כל יום ואולי פעם או פעמיים בחודש לנסיעות בין עירוניות.

התייעצתי עם חבר והוא אמר לי שרכב כזה יכול להתחיל עם כל מיני בעיות כשהוא לא עושה לפחות נסיעה אחת רצינית שמעלה את הטורים פעם בשבוע.

מה דעתכם?

פורסם

הויטו רכב לא זול לאחזקה.

הייתי מחפש יונדאי i800 או פולקסווגן טרנספורטר.

אם ידני בא בחשבון גם סיטרואן ג'מפי יהיה אופציה טובה.

כל רכב טורבו דיזל מודרני צריךנסיעה ארוכה אחת לכמה ימים, אחרת מסנן החלקיקים שלו נסתם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ידני לא בא בחשבון לצערי.

יכול להיות שהיונדאי i800 זה הבחירה הנכונה בשבילי.

מה לגבי הטיפולים של פולקסווגן טרנספורטר? הם לא יקרים?

האם יש רכב 9-10 מקומות שהוא לא טורבו דיזל?

פורסם

הטרנספורטר זול יותר לאחזקה מהויטו, ויותר אמין.

לא ידוע על כלי רכב עם 9-10 מקומות ומנוע בנזין מהשנים הרלוונטיות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לבת זוגי, נכה בכיסא גלגלים, היה ויטו משנתון דומה (שהוחלף לפני כשנתיים וחצי בדגם חדש יותר), ונהגתי בו באופן קבוע.

בהנחה שמדובר על אותו תת-דגם (זה שמסופק לנכים) מדובר על רכב מסחרי שעשה הסבה לרכב נוסעים.

המתלים האחוריים קשים ואינם נוחים, ומי שיושב מאחור "לא נהנה" (זה שופר בדגמים שאחריו).

זו אחת הסיבות שיש ויטו (מסחרי) וויאנו (לנוסעים), שעולה כ-100,000 ש"ח יותר (בערך...).

גם בפולקסווגן המצב דומה עם הטרנספורטר והקרוול.

עד 27.1.2020 אני עסוק

• תוכן חדש...