Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CBR600F2 משופר

פרדוקס
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני שוקל קניה של CBR600F2 משופר קלות. הייתי רוצה לקבל פרטים בנוגע לעלויות מבעל אופנוע זהה.

אני מעוניין לדעת מחירי צמיגים, רפידות בלמים (אחורי וקדמי), צריכת דלק ממוצעת (נסיעה רגועה וסבירה) ובכלל חוות דעת כללית וטיפים תמיד לא יזיקו.

הCBR המדובר בעל משולש היגוי יושימורה, אגזוז לחץ יושימורה, קרבורטורים משופרים (עדיין לא יודע של איזה יצרן) ועוד כל מיני שיפורים לא ידועים של ואנס היינז, בינהם פיירינג מקרבון.

אודה למי שיכול לסייע....

פרדוקס.:?

פורסם
שלום,

אני שוקל קניה של CBR600F2 משופר קלות. הייתי רוצה לקבל פרטים בנוגע לעלויות מבעל אופנוע זהה.

אני מעוניין לדעת מחירי צמיגים, רפידות בלמים (אחורי וקדמי), צריכת דלק ממוצעת (נסיעה רגועה וסבירה) ובכלל חוות דעת כללית וטיפים תמיד לא יזיקו.

הCBR המדובר בעל משולש היגוי יושימורה, אגזוז לחץ יושימורה, קרבורטורים משופרים (עדיין לא יודע של איזה יצרן) ועוד כל מיני שיפורים לא ידועים של ואנס היינז, בינהם פיירינג מקרבון.

אודה למי שיכול לסייע....

פרדוקס.:?

כל מה שאמרת בעצם לא קביל.

ברגע שהאופנוע משופר, ושינו את הקרבורטורים ואת המפלט, אז צריכת הדלק משתנה לגמרי.

מחירי צמיגים משתנים בין כל יבואן, אבל ברוחב 120 ו160 אתה בקטגוריה של 2000 ש"ח או 1800 ש"ח בערך לסט עם קצת וויכוח על המחיר בחנות.

בקשר לטיפולים וחלפים, הייתי ממליץ לך ליצור קשר עם Asparagus מפורום 8 בתפוז. היה לו אחד כזה ונשארו לו חלפים

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...