Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ממל"זים מסוכנים בכביש 1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחודשים האחרונים (מאז שפתחו את 3 הנתיבים משער הגיא לירושלים), קורה באופן די תדיר בשעות הבוקר שעומדות ניידות משטרה עם ממל"ז בשני מיקומים:

- על השוליים בין מחלף נווה אילן למחלף שורש. מכיוון שהשוליים צרים, הדלת בולטת מעט לתוך הנתיב.

- במחלף שער הגיא, על אי התנועה בין הכביש לבין הירידה לכיוון בית שמש, ממזרח למערב.

שני המיקומים מסוכנים מאוד, גם לשוטרים וגם לתנועה (במקרה הראשון, מכוניות בנתיב ההשתלבות סוטות לנתיב הימני בשל הדלת הבולטת ובמקרה השני, השוטר מופיע בהפתעה אחרי סיבוב, ואנשים בולמים בלחץ).

מעולם לא ראיתי אותם כשהם עצרו מכונית (אף פעם אין מכונית נוספת לידם) - כנראה גם כי לא באמת ברור איך אפשר להפעיל ממל"ז בתנועה כה צפופה בארבעה נתיבים, וגם כי אין באמת טווח מספיק לסמן לרכב לעצור בצורה בטוחה.

מישהו מבין מה הקטע? האם יש להם מטרה אמיתית לעצור נהגים ממהרים? האם יש להם יכולת לעשות זאת? מישהו ראה מקרה בו הם עצרו מישהו? אין שם אף אחד עם מספיק הבנה כדי לראות ששתי העמדות מסוכנות מידי ולא מצדיקות את זה?

פורסם

הם מדווחים בזמן אמת את המהירות המדודה לניידות שנמצאות בהמשך (ליד תחנת הדלק וכד') ושם עוצרים את הנהגים.

אבל בהחלט מסוכן ומיותר.

עוד דוגמא לאכיפה מיותרת במקום להתעסק בדברים החשובים (אם כי זכורים לי פרסומים על אכיפה במקומות הנ''ל לגבי סלולרי, וזה כבר באמת חשוב).

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
הם מדווחים בזמן אמת את המהירות המדודה לניידות שנמצאות בהמשך (ליד תחנת הדלק וכד') ושם עוצרים את הנהגים.

אבל בהחלט מסוכן ומיותר.

עוד דוגמא לאכיפה מיותרת במקום להתעסק בדברים החשובים (אם כי זכורים לי פרסומים על אכיפה במקומות הנ''ל לגבי סלולרי, וזה כבר באמת חשוב).

החוק אומר שצריך קשר עין בין הממלז למי שעוצר

קובי

:-)

פורסם
החוק אומר שצריך קשר עין בין הממלז למי שעוצר

בין מפעיל הממל"ז לרכב הנאכף, עדיין מותר שהרכב עצמו ייעצר על ידי אתת ולא על ידי המפעיל של הממל"ז.

בדור הטכנולוגי של היום הייתי אומר כי צילום מספרו של הרכב הנאכף והעברתו לניידת בהמשך הדרך ועצירת אותו נהג צריכה להספיק, וגם צילום של המהירות במכשיר והמרחק והצגתו לנהג במכשיר הטלפון של השוטר בניידת בהמשך הדרך צריך להספיק.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...