Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,זה הספוג שדיטיילרים משתמשים בתחום הדיטיילינג מחברת SCHOLL CONCEPTS

פרטי המוצר

Scholl Dirt Eraser Sponge

מחיר:10.00₪

ספוג רב שימושי אשר מסיר בקלות ויעילות לכלוך מהרכב ללא שימוש בכוח, אידיאלי לשימוש על עור, ג'נטים, במפרים, פלסטיקה, פנים הרכב ועוד מגוון שימושים. ניתן לספוג את הספוג במים ולהתחיל להשתמש בו להסרת הלכלוך

https://www.schollconcepts.com/en/shop/accessories/dirt-eraser

19396850_1651484818237689_6438373030741302698_n.jpg

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עוד מאתר רשמי:

Scholl Concepts Dirt Eraser sponge gray for the removal of dirt without the use of strong cleaner. The high-performance abrasive sponge cleans encrustations thoroughly. Dirt Eraser is used on almost all surfaces.

• use on almost all surfaces
  • do not use solvent-based cleaners needed
  • dimensions 13 x 6 x 3cm
  • content 1 spongeDirt_Eraser.jpg

פורסם

אם לדעתך המוצר שיש ברשותי הוא ספוג פלא כמו שיש בסופר, אז אני אעשה את הבדיקות שלי.

אתה עדיין מתקשה לקבל את העובדה כי כל ספוג קסם או לא, עשוי מאותו הסגנון ובעצם מדובר על נייר לטש בדרגות שונות?

איך אתה חושב שהוא מנקה באמת או מסיר את מה שהוא מסיר? הוא פשוט בדרגה עדינה יותר.

אתה למעשה מבצע פוליש עדין באותה הדרגה שבה ייצרו את הספוג.

הספוג הזה הוא אוניברסלי והחומר גם כן, אין הבדל בין הספוג שבספור לבין הספוג הזה למעט כמה אגרסיבי הוא לעומת האחרים בסה"כ, עובד על אותו העיקרון.

חשוב שתבין את זה ברמה הכללית, זה אחלה מוצר מן הסתם אבל דרכי הפעולה שלו הם בסיסיים מטבעם.

*** הינה, סיפקו לך את התשובה מעליי, רשום בבירור:

abrasive sponge או

Eraser.

פורסם
אתה עדיין מתקשה לקבל את העובדה כי כל ספוג קסם או לא, עשוי מאותו הסגנון ובעצם מדובר על נייר לטש בדרגות שונות?

הספוג הזה הוא אוניברסלי והחומר גם כן, אין הבדל בין הספוג שבספור לבין הספוג הזה למעט כמה אגרסיבי הוא לעומת האחרים בסה"כ, עובד על אותו העיקרון.

חשוב שתבין את זה ברמה הכללית, זה אחלה מוצר מן הסתם אבל דרכי הפעולה שלו הם בסיסיים מטבעם.

abrasive sponge או

Eraser.

לא SCHOLL CONCEPTS

ספוג שלהם נועד ספציפי לתחום הרכב

על אחרים לא אומר כי לא יודע,אומר ספציפי על מוצר SCHOLL בלבד

בהצלחה עם כל חומר מכל חברה שתבחרו

יעקב19396850_1651484818237689_6438373030741302698_n.jpg

פורסם

חברים. המון תודה לכולכם. אחרי ניקוי הרכב על פניו לא ניראים שום סימנים חשודים. מודה שהייתי מאוד לחוץ בעניין מאחר וידעתי מראש שזה לא מתאים לניקוי. בכל מקרה נירגעתי....8)

פורסם
אתה עדיין מתקשה להבין כיצד כל הספוגים האלו עובדים?

ועל קושי זה מתבססים 2 עמודים.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם (נערך)

abrasive sponge או

Eraser.

מה לא מובן באעשה את "הבדיקות שלי"?

השתמשתי בספוג הזה כאשר הרכב קיבל מכות ושורה תחתונה הוא עבד. ואם אופן הפעולה שלו זהה לנייר לטש אני לא מבין מה הבעיה. כי עם כל הכבוד, עבודה עם נייר לטש זה משהו שכל דייטלר עושה.

אתה תעשה עם הרכב שלך מה שבא לך ואני אעשה עם שלי מה שבא לי. ואם דייטלר שכן עובד עם רכבים ויודע דבר אחד או שניים יותר ממני וממך ממליץ לי על שימוש בזה, אני ככל הנראה אקשיב לעצתו.

ואם חברה כמו scholl מוציאה לשוק מוצר כל כך נורא כמו שאתה מתאר, אולי תלך ותייעץ להם. אולי אפילו תלך ותעשה להם קו מוצרים משלך ותעשיר להם את הידע. בסך הכל זה רק scholl, מה להם ולתחום הדייטלינג.

darkmaxx - תגובתך מיותרת. תחסוך ממני את ההתשנאות שלך

עריכה אחרונה על ידי shachar187
פורסם

כן, תקשיב לעצות של כולם מבלי לחקור בעצמך.

גוגל פשוט היה חוסך לך, באמת... תרשום בגוגל "איך ספוג הפלא עובד" ותבין שהכל אותו הדבר חבר, סיפורים שמספרים לך זה בלוף, זאת אותה "הטכנולוגיה".

עכשיו, אם במקום חיפוש של 5 שניות בגוגל אתה מעדיף לעשות את מה שאתה עושה ועוד מגיב בקטע שכאילו נפגעת, זאת בעיה אחרת, שלך.

תתפלא, יכול לייעץ להם וגם לך כיוון שמה הפך דיטיילר למי שהוא כיום? תתפלא אבל בעיקר גוגל, יוטוב וכמה כלים שרכש בעבר (מלבד הבודדים שבאמת עברו סדנאות רשמיות בחו"ל).

רוצה לדעת עד כמה הדיטיילרים מקצועיים? תציץ בכמה שרשורים כאן ותראה בחלקם, איזו אוכלוסיה היא כולל חברות גדולות.

אז אם אתה תופס מהם שכאילו הם מבינים במדע מדוייקו כאשר מסבירים לך בדיוק ממה החומר בנוי, צר לי חבר הקושי נמצא אצלך.

מנסים לעזור לך, אתה הודף את העזרה שלך, אבל סבבה זה נרשם, כנראה שצריך לעזור לך פחות.

אתה ברור שתעשה מה שבא לך, אבל כאן בפורום אתה לפחות תנסה לעזור לעצמך וגם לנו, זה קצת יותר ברור לך?

פורסם

אין לי בעיה עם זה שאתה מנסה לעזור, להפך. אבל שוב, אם מדובר בנייר לטש אני לא מבין מה כל הסיפור. כי נייר לטש זה משהו שכן עובדים אותו.

לא צריך לנקות את כל הרכב עם ספוג פלא, אבל כשיש אזורים קטנים שיכולים לרדת רק עם פוליש, מה ההבדל בין שימוש בנייר לטש לבין ספוג? אני מאוד אשמח לדעת.

וסתם שתדע - ספיציפית אותו דייטלר, כן עבר הדרכות וסדנאות רשמיות בחו"ל.

פורסם

^^שחר אין בעיה להשתמש בספוג במפגעים כמו שריטות על מנת לטשטש אותם,אבל זה בתור אמצעי אחרון, כמו כן הספוג פלא הזה משמש כשלייף ברמות שונות, כלומר בידי מישהו לא מנוסה זאת נוסחא לאסון(שימוש מוגזם יתבטא בהורדת לכה ועד לחדירה לצבע/פח).

פורסם

יש הרבה דיטיילרים שמשתמשים בו, כן, גם על הצבע, אבל מעבירים אותה בעדינות ובצורה קלה ביחד עם מים או APC, הוא מסיר סימני צבע מהתנגשות בעצם אחר וכל מיני דברים כאלה. צריך לעבוד עם זה נקודתית בלבד ובעדינות. לשאר חלקי האוטו הוא גם שימושי מאד. לא צריך את של שול במיוחד, כל ספוגית פלא תעשה את העבודה.

פורסם
^^שחר אין בעיה להשתמש בספוג במפגעים כמו שריטות על מנת לטשטש אותם,אבל זה בתור אמצעי אחרון, כמו כן הספוג פלא הזה משמש כשלייף ברמות שונות, כלומר בידי מישהו לא מנוסה זאת נוסחא לאסון(שימוש מוגזם יתבטא בהורדת לכה ועד לחדירה לצבע/פח).

זה כל מה שרציתי לדעת. תודה רבה :)

בינתיים בכמות פעמים המעטה שהשתמשי בו לא נגרם נזק אז התמזל מזלי.

פורסם

חברים,לא להתבלבל ספוג SCHOLL לא נייר לטש ולא נועד לשליף או תחליף לשליף

ספוג ספציפי SCHOLL הוא להורדת לכלוך קשה

אתם מתבלבלים בין ספוג עם בסיס תחתון שיש לו שכבה ללטש לספוג ללא בסיס שזה SCHOLL

מי שרוצה לראות בפועל ורוצה לנסות,מוכן להגיע אלי לסטודיו ואני יעמיד לו מחסה מנוע ושינסה

אפילו כל יום ויעשה ניסיונות וכל מה שרוצה,אז לא להתבלבל בין ספוג SCHOLL לניקוי ללא בסיס תחתון ללטש

לבין ספוג אחר כלשהו

תודה

יעקב

פורסם

^^אז בעצם אם יש לי על הרכב ליכלוך(בטאוריה) שלא ירד עם פלסטלינה, אז הספוג של שולס יוריד אותו מבלי לנזוק את הברק והשתקפות על הפח?

• תוכן חדש...