Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני סטודנט זר גר באוקראינה ומתכנן לייבא את הרכב לשם מבולגריה, השוק בבולגריה לא מטיב עם מספר דגמים של רכבים ולמזלי יש לי האפשרות לשים יד על אותם רכבים בעלות של כ3-4 אלף דולר בלבד.

השיקול שלי בעיקר כסטודנט הוא אחזקה די שפויה וזמינות חלפים באיביי (חדש ויד שניה) אז כמובן המלצות מבעלי אלפות יתקבלו בברכה.

החששות שלי הן, הRX8 אמנם רכב זול שם אבל מעולם לא היה לי רבע נסיון עם מנוע רוטורי, אין לי מושג אפילו איך הוא עובד, כל הנסיון שלי מאז ומעולם הוא עם בעירה פנימית, ולכן אשמח לשמוע אם יש הבדל כלשהו בתחזוקה, טיפולים, אורח חיים וכדומה.

לגבי הבררה, הדגמים הפופולריים שם הם בעיקר מנוע 2.2 אז אשמח לחוו"ד לגבי 2.2 ו3.2 לכוד, יתרונות חסרונות ואמינות, כפי שחבר טוב אמר לי, אלפא קונים באחריות וברגע שהיא מסתיימת מוכרים, אשמח לשמוע אם זה כמו המיתוס של ק.ט.מ של פעם "קנית תיקנת מכרת".

תודה רבה לכל העוזרים :)

• תוכן חדש...