Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה יטי ידנית 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מתעניין ברכב כאופציה.

מצאתי אחת יד ראשונה מרופא מה שנקרא, 112 אלף ק''מ.

לטענתו טופלה שנתיים ראשונות במורשה סקודה, לאחר מכן במוסך מורשה רגיל.

הבנתי שבדגמים האלו היה ריקול לשרשרת טיימינג ומשאבת מים? זה יופיע בהיסטוריה?

התא מטען מעט קטן לי אך לא קריטי, מה שיותר קריטי זה האם יהיה מספיק מקום בין הכסא האחורי לקדמי בצורת ישיבה סבירה מקדימה (לא להצמד לשמשה) ושישאר מקום לרגליים של הילדה שיושבת מאחורה על כסא בטיחות?

מבחינת אבזור הבסיסי נשמע לא רע, חיפשתי פתחי מזגן אחורה ולא מוותר על סאן-רוף.

מה שבאמת מכריע כמו שכתבתי זה המרווח בין הכסא האחורי לבין הכסא הקדמי במצב סביר.

בעיות מיוחדות? תקלות? מה כדאי לבדוק לעומק?

איך הסחירות שלו? טובה? גרועה? מתחת למחירון או מעליו?

מחירון משוקלל 47, הבעלים מבקש 52.

711e863fab7b3679bfaff680079d035e.jpg

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי system_x

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הייטי מרווחת מאד (בגלל העיצוב הקובייתי שלה).

אכן, בשנתון הזה הייתה קריאת שרות להחלפת שרשרת ומותחן.

משאבת מים - הייתה סדרה תקולה אבל בשנתון מאוחר יותר (אצלי בייטי שיוצרה בסוף 2013).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

תודה על התגובה!

אתה עם ילדים ברכב? עם כסא תינוק בגודל מלא או סלקל הפוך?

המרווח הזה מאוד קריטי לי. עד כמה ניתן להזיז את הכסא הקדמי אחורה שלא יתקע בכסאות תינוק או יגרום לצפיפות ברגליים של הילדה שעל הכסא.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

יש לי שני ילדים גדולים יחסית, אבל המרווח רגילים גדול מאד. הגג גבוה יחסית כך שהמחשב האחורי גבוה אף הוא.

פורסם

כרגע זה המצב אצלי במגאן, לא הייתי מתנגד לקחת את כסא הנהג עוד טיפה אחורה, ככה גם את כסא הנוסע למרות שזה עוד סביר.f435f49b9805559131a08aa3bc565ec3.jpg4db9081a3993cc4bc74fe09224394f00.jpg

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם (נערך)

סמבמגאן האורך לדעתי מושקע בתא מטען ה

אני דווקא לא מגודל אלא דיי ממוצע, 1.76 ואשתי 1.65 והיא לא משנה את התנוחת ישיבה אחרי שאני נוהג.

הייתי שמח לעוד טיפה מרווח, הכסא יושב ממש בלחץ.

ניסיתי גם למצוא את המרווחים האלו ברשת אך ללא הצלחה...

עריכה אחרונה על ידי system_x

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
אם כך הייטי תהיה גבולית או קטנה מדי. בסיס הגלגלים שלה 2.58 מטר (של המגאן 2.7 מטר).

לא בהכרח, בסיס הגלגלים לבדו אינו מדד איכותי למדידת מרווח פנים. לראייה, למזדה 3 בסיס גלגלים של 2.7 מטר - כ-12 ס"מ ארוך יותר מזה של הייטי, אך בפועל מרווח הברכיים של הייטי גדול בצורה משמעותית. הסיבה לכך היא שגובה תא הנוסעים בייטי גבוה וזה מאפשר מושב אחורי עם זוית מסעד ישרה יותר ובסיס המושב מוזז לאחור.

פות"ש, אין מנוס ממדידה של הכסאות שלך במכונית עצמה. הייטי עדיין משווקת בסוכנויות סקודה, אז הכי נח לגשת עם כסאות הבטיחות של הילדים ולראות בפועל האם תא הנוסעים של הייטי מספק או לא.

פורסם
לא בהכרח, בסיס הגלגלים לבדו אינו מדד איכותי למדידת מרווח פנים. לראייה, למזדה 3 בסיס גלגלים של 2.7 מטר - כ-12 ס"מ ארוך יותר מזה של הייטי, אך בפועל מרווח הברכיים של הייטי גדול בצורה משמעותית. הסיבה לכך היא שגובה תא הנוסעים בייטי גבוה וזה מאפשר מושב אחורי עם זוית מסעד ישרה יותר ובסיס המושב מוזז לאחור.

פות"ש, אין מנוס ממדידה של הכסאות שלך במכונית עצמה. הייטי עדיין משווקת בסוכנויות סקודה, אז הכי נח לגשת עם כסאות הבטיחות של הילדים ולראות בפועל האם תא הנוסעים של הייטי מספק או לא.

מבחינת המרווחים זה אותו עניין בחדשה ובישנה?

אולי אגש לערבב סוכן מכירות באחד המגרשים.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

זאת אותה הייטי - פשוט בגרסה מתוחת הפנים (שתמצא בסוכנות) הרסו לה את הפרצוף :roll:

• תוכן חדש...