Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה שווה סיטרואן BX?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם כדאי לי לקנות סיטרואן BX שנת 88 ?

איך האוטו בכללי?

אני יכול לקנות כזה בזול אבל צריך להעביר אותו טסט, אמרו לי שאין לו בעיות חוץ מפנס שבור.

מה דעתכם?

פורסם

שומר נפשו ירחק.

אחד הדגמים הפחות מוצלחים (בלשון המעטה) של סיטרואן. אמינות אפסית. רכב בעייתי מאוד.

ועוד בלי טסט? אם האוטו כל כך בסדר, למה לא העבירו אותו טסט?

(אגב- אי אפשר לעשות העברת בעלות כל עוד אין טסט לאוטו. אני מקווה שלא אתה מתכוון לשלם על הטסט)

לסיכום- שכח מזה וחפש אופציות אחרות.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
אחד הדגמים הפחות מוצלחים (בלשון המעטה) של סיטרואן. אמינות אפסית. רכב בעייתי מאוד.
לא צריך להתפרע. יש מרחק גדול בין להגיד שלרכב אמינות אפסית (מה שדי נכון לדעתי) לבין לקרוא לו "אחד הדגמים הפחות מוצלחים (בלשון המעטה) של סיטרואן". הוא גם אחד מהדגמים הכי מוצלחים של סיטרואן, אם היכולות והחוזקות המיוחדות שלו הן מה שאתה מחפש.

לעצם העניין, גנדי - אם אתה לא יודע (ולפי שאלתך נראה כך) על מה מדובר מתי שאומרים BX, כנראה שהאוטו לא בשבילך.

מעבר לכך, כל שיש לי להמליץ לך הוא לחפש בפורום שרשורים של שמר. יש כמה וכמה לגבי ה-BX שיגרמו לך להחכים ולהשתין במכנסיים מרוב צחוק בעת ובעונה אחת.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

מה הכוונה ב-זול ? על כמה כסף מדובר ? המחירים היום מגוחכים למדי.

האמינות לא אפסית - היא פשוט לא קיימת.סתם , אני מגזים - אבל לתחזק היום BX שלא טופלה כראוי (ורובן כאלה ,למרבה הצער ) הינו סיפור יקר ו/או מתסכל.

אה , יש לי למכור לך .

לא הכוונה לא רק ל-BX.

יש גם קטטר.

פורסם

איך הסיטרואן הזו בגירסת ה gti

זה נכון שיש למנוע 1900 עם 160 כוח?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

1000 ש"ח זה יכול להיות לא רע , אם הבעלים משלם טסט ומעביר אותה. אחרת חבל על הכסף.

הייתה BX GTI 1900 16V עם מנוע ה-160 כ"ס. ספק גדול אם הגיעה לארץ. (המנוע דווקא כן. זה מנוע זהה ל-MI16 למיטב ידיעתי).

ל-GTI 1900 מנוע בעל כ-130 סוסים.

פורסם

2.90*

הרכב אולי עצמו נוח (נוח מאוד, תקף לגבי נהיגה שלי לפני 5 שנים על הרכב הזה), אבל דורש המון תחזוקה בהשוואה לרכב רגיל כי האמינות בו היא גרועה.

*(לא כולל מע"מ)

:idea:חשוב כאיש נהיגה, נהג כאיש מחשבה :idea:

_

"במקום שאליו אני הולך

אני נזהר שלא לשמוע שלא לדרוך שלא לזכור

וטוב לי שאתה איתי וגם אתה וגם את..."

("היה לי חבר", דודו טסה)

• תוכן חדש...