Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זנזיבר - מי יודע מי שמע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמצע אוקטובר אני וזוגתי שתחיה מתכננים לטוס לזנזיבר.

מישהו מכיר מלונות טובים, יודע מה לעשות או באופן כללי רוצה לזרוק איזו עצה? כל טיפ יתקבל בברכה.

ושאלה ספציפית יותר - אני רואה שמחירי הטיסות של איתיאופיין איירליינס זולים משמועתית מאלה של כמעט כל חברה אחרת (לופטהנזה, טורקיש, אלעל), ברמות שזה מגיע לפחות מחצי מחיר. מצד שני, יש המון טיסות שלהם מישראל לזנזיבר, אז אני אולי המחיר הנמוך הוא פועל יוצא של זה. מישהו מכיר? יודע? טס איתם? יש ממה לחשוש? אמנם התחתנו, ואני לא רואה לאן אפשר להתדרדר מכאן, אבל עדיין לא בא לי למות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

את אשתך שלח באתיופי אתה טוס באחר:evil:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• אחראי פורום
פורסם
אמנם התחתנו, ואני לא רואה לאן אפשר להתדרדר מכאן

prepare to be amazed.

בדיוק בשישי אשתי שאלה אותי מה דעתי על זנזיבר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

המידע שיש לי לא מאוד משמעותי. בכלל לא, אבל אולי הוא יועיל מעט אז אשתף.

פגשתי לפני כמה שבועות מישהי שלמדה אתי בתיכון.

היי היי,

איך שהוא אמרה שבול חזרה מזנזיבר.

בלי לחפור יותר מדי: אמרה שאוברייטד ממש וסתם הרגיש לה כמו יוון/קפריסין עם אווירה קצת שונה.

אבל זו רק דעה אחת,

תהנו :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זנזיבר היה היעד שלי לירח דבש, לאחר התייעצות עם אנשים שחזרו משם (אמרו שהיה נחמד אבל עמוס מדי), שינינו את היעד למדגסקר.

ואני יכול רק להמליץ

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

פורסם

" אתיופיאן איירליינס -

יתרונות - מחיר , חברה הגדולה והמסודרת ביותר באפריקה מהווה חלק מסטאר אליינס, הטיסה עם הקונקשן הכי קרוב גיאוגרפית.

חסרונות - מטוס מסריח מתבלינים / גת (לא בקטע גזעני, הוא באמת מסריח) , היסטוריה עשירה של חטיפות (אני חושב שזאת החברה שחטפו את המטוסים שלהם הכי הרבה - תבדוק) "

מפי חבר שעבד בשירותי הקרקע של נתב"ג.

פורסם

בזנזיבר לא הייתי, אבל לגבי אתיופיאן אני יכול להגיד בצורה הכי ברורה שיש שאם המחיר ראוי, גם חברת התעופה יותר מראויה - הם חברים בסטאר אליאנס, יש להם 787 חדשים מאוד, השירות שלהם בכלל לא רע, ולפחות בטיסות שאני טסתי איתם בנוסף לאוכל המטוסים הסטאנדרטי, הם חילקו גם אוכל אתיופי מסורתי, שהיה שינוי מרענן ומוצלח למדי. בסה"כ יצאתי מהטיסות איתם - וזה היה עוד בתקופת ה 767 השבורים שלהם - עם תחושה נחמדה למדי.

מה שכן, הטרמינל באדיס (אם לא השתנה בשנים האחרונות) הוא על גבול ההזיה - לא חוויה שלילית או מסוכן, פשוט מיושן מאוד ובירוקרטי מאוד - אפריקה במיטבה.

תוספת קטנה: החוויה שלי איתם היא מלפני מספר שנים, אני רוצה לקוות שהם לא השתנו לרעה דווקא.

פורסם

אני לא טסתי ליעד בגלל בעיות בטחוניות באיזור לפני מספר חודשים. יש לבדוק על איסורי מסע, הייתי מעדיף לטוס במטוסים ישראליים שהם בעלי הגנה כנגד טילי כתף. בפעם האחרונה שטסתי ראיתי שאתיופיאן ואלעל מיזגו טיסות ליעד, ונוסעים שרכשו באלעל עלו על מטוס של אתיופיאן.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

רציתי לנסוע עם הגברת בתחילת ספטמבר לא ככ מסתדר עם הילדים.

יש טיסה ישירה(בלעדית) עד כמה שאני יודע לארקיע לייעד טסים בימי שלישי ושבת 6 שעות באוויר.

פורסם

xufi bfcs: אל על לא טסים למזרח אפריקה - יש להם קוד שייר עם אתיופיאן. אילו היית קורא את פרטי הטיסה היית רואה שטיסה LY8807 היא operated by Ethiopian, בדיוק כשם שטיסה LY8853 לציריך היא Operated by Swiss.

פות"ש - בדוק בארקיע, יתכן מאד שחבילת נופש תהיה זולה מרכישה של טיסה ומלון בנפרד, ויש גם יתרון של טיסה ישירה, שחוסכת לא מעט זמן (שלא לדבר על backtracking בטיסה דרך איסטנבול, תוספת של 4-5 שעות באויר לא כולל זמן הקישור על הקרקע). בדוק גם בישראייר, בעבר הם שיווקו חבילות כאלה, אבל לא מצאתי אותן באתר כעת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...