Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה. אחי בצבא, משתחרר בעוד 7 חודשים, פעם היה לו רכב (שאבא שלי היה מחזיק אותו בשבילו, ונוסע בו) עד שהרכב הושבת. אבי עבר לאוטו אחר, ואח שלי נשאר בלי אוטו. אז אמא שלי רוצה לקנות לו רכב, שיחזיר אחרי הצבא את הכסף.

אז התקציב הוא 8-10 אלף בערך, עדיף כמה שפחות. אני מחפש משהו חסכוני (מנוע 1400 יהיה עדיף) קילומטראז' נמוך, פחות ממאה אלף. ומשהו אמין. הרכב ישמש לנסיעות רק בסופי שבוע, וגם לא ליותר מדי מקומות.

פורסם (נערך)

במחיר הזה,הסיכוי למצוא רכב שעבר פחות מ 100,000 ק"מ לא ממש גדול אם כי מציאות יש.

להתחיל לחפש ביד 2,לא להינעל על שום רכב,אם אפשר ידני עדיף כי תיקון גיר אוטומטי יעלה 40-50% מהרכב אם יתקלקל חלילה,לחפש רכב שמור ומטופל וגם ק"מ של 140-150,000 הוא לא נוראי כלל.

פיאט פונטו עם גיר רגיל ומנוע 1250/1300 לא רעה (לבדוק,שהשתמשו בנוסל קירור מקורי ואם לא לברוח כמו מאש),סוזוקי סוויפט,פורד פיאסטה,יונדאי גטס (אולי בגיר הידני הרכב מוצלח יותר מהאוטומטי),דייהטסו שרייד (גם כאן לבדוק שהשתמשו בנוזל קירור ולא במי ברז כי אז החלפת מנוע קרובה מתמיד).

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שחכתי לציין שיש לו רישיון אוטומט. חיפשתי כמה פיג'ו 206, עם קילומטראז' שנע באיזור ה100 אלף, אפילו חלק פחות. שנתונים 2004-2006. כל עוד הרכב לא נסע הרבה והטיפולים היו בזמן, פיג'ו 206 אמינה?

פורסם

הייתי מחפש יונדאי גטס, נחשבת לאמינה ולא יקרה לאחזקה אם כי לא חיסכונית.

נסה לחפש ברמות גימור gli/glx/gls.

פונטו ספייס ברמת איבזור דינמיק עם גיר רציף.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לקנות רכב אוטומטי בתקציב הזה זה חתיכת הימור.

הייתי מחפש משהו אמין יותר מרכב שהיה עם שגעונות ומחלות ילדות (AL4,יש הרבה חומר בפורום על תקלות ובעיות).

אפשר בטיפונת מתיחת תקציב של 1000-2000 לקנות מיצובישי לנסר 2005-6,חפש אחת שמורה.

על הגטס הלא נוחה ולא חסכונית בעליל הייתי מוותר ושוקל אם לא תמצא מיצובישי ומתעקשים על רכב קטן לחפש דייהטסו סיריון 2005-6 או סוזוקי סוויפט -איזה שנתון שייכנס.

פורסם

תגיד לאחיך שיעשה רישיון על גיר ידני ותקנו לו רכב ידני. גם יהפוך אותו לנהג טוב יותר שמתחבר יותר עם הרכב וגם התחזוקה של הרכב תעלה פחות. רכב ידני יהיה יותר חסכוני בדלק, יותר זול לקניה (או שתקנו דגם חדש יותר), ויותר זול לתיקון במידה וקורה משהו לגיר.

אני לא רואה סיבה להינעל על 100 אלף ק"מ, זה ממש מעט. הרכב שלי עבר כמעט 120 אלף והוא נראה ונוסע כמו חדש. הכל תלוי בטיפול - אתם יכולים למצוא רכב שעבר 200 אלף קילומטר ומרגיש מעולה (ויהיה אמין כי תוחזק כמו שצריך) ואתם יכולים למצוא אחד עם 60 אלף ק"מ שלא יצא מהמוסך כי מעולם לא החליפו לו שמן.

כנס ליד2 - לך לחיפוש מתקדם, תכניס נפח מנוע "עד 1400", שנה "מעל 2005", מחיר "מ-7000 עד 12000 (מרווח מיקוח)" ותראה מה אתה מקבל.

באופן כללי, במכוניות בתקציבים האלה יותר חשוב איך המכונית עצמה תוחזקה ולא מה כתוב לה על התחת. יכול להיות שתיפול על 206 או קליאו שיהיו גן עדן תחזוקתי ויכול להיות שתתיקל בלנסר או סיריון שיעשו לך את המוות. אין פה חוקים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
דייהטסו אפלאוז:אמינה מאד, צריכת דלק סביב 1:11 , אחזקה זולה

היה לי רכב כזה רק שצריכים להיזהר כי :

א. קשה למצוא בכללי רכבים שמורים.

ב. ברכב הזה,בלוק המנוע עשוי אלומיניום ואם השתמשו במי ברז במרום נוזל קירור יכולה להתפתח קורוזיה שאוכלת את הבלוק המנוע- מכאן ועד החלפת מנוע הדרך קצרה אז נכון שהרכב אמין ועדיין הזהירות מתבקשת.

קשה מאוד למצוא רכב בכזה תקציב,לצפות שיהיה במוסך אך ורק לטיפולים שוטפים (אפילו הרכב שלי בסמלון מ 2009 לא מפנק אותי עד כדי כך ועדיין לא הגיע ל 100,000 ק"מ) אז לצפות ולקוות אפשר אבל זה יותר אשליה.

צריך להשאיר בצד לרכב משומש בסביבות 400-500 ש"ח לחודש לתחזוקה מונעת/בלאי ואם אין את הסכום הזה בצד,עדיף בכלל לא להחזיק רכב.(בלאי של מערכת קירור/גומיות/ציריות/משאבה כזו או אחרת),רכב משומש ישן כזה הוא בור ללא תחתית אבל עם קצת מזל הוא יהיה רק בור..

פורסם
היה לי רכב כזה רק שצריכים להיזהר כי :

א. קשה למצוא בכללי רכבים שמורים.

ב. ברכב הזה,בלוק המנוע עשוי אלומיניום ואם השתמשו במי ברז במרום נוזל קירור יכולה להתפתח קורוזיה שאוכלת את הבלוק המנוע- מכאן ועד החלפת מנוע הדרך קצרה אז נכון שהרכב אמין ועדיין הזהירות מתבקשת.

קשה מאוד למצוא רכב בכזה תקציב,לצפות שיהיה במוסך אך ורק לטיפולים שוטפים (אפילו הרכב שלי בסמלון מ 2009 לא מפנק אותי עד כדי כך ועדיין לא הגיע ל 100,000 ק"מ) אז לצפות ולקוות אפשר אבל זה יותר אשליה.

צריך להשאיר בצד לרכב משומש בסביבות 400-500 ש"ח לחודש לתחזוקה מונעת/בלאי ואם אין את הסכום הזה בצד,עדיף בכלל לא להחזיק רכב.(בלאי של מערכת קירור/גומיות/ציריות/משאבה כזו או אחרת),רכב משומש ישן כזה הוא בור ללא תחתית אבל עם קצת מזל הוא יהיה רק בור..

ככה זה בכל אוטו משומש, אין מה לעשות , אבל שמע ברכבים האלה אין מה לעשות יש גם בלאי טבעי אבל בכללי נחשבים לאמינים

פורסם

אין ארוחות חנם.

כולם רוצים אמין וחסכוני שלא יעלה כסף - אז כדאי שתפנימו - בד"כ אין דבר כזה

לרכב בתקציב הזה, תהיינה בהכרח תקלות כתוצאה מבלאי טבעי, ולכן כדאי לשים בצד תקציב לתקונים.

לא הייתי מתעקש על קילומטראז' נמוך, הסטוריית טיפולים טובה או רכב שנבדק ונמצא שהוא מתוחזק ברמה גבוהה - עדיף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...