Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כחודשיים באמצע נסיעה הרכב התחיל לקרטע ולאט לאט ההגה נהיה קשה יותר ויותר. אף על פי כן המשכתי לנסוע והצלחתי להגיע למוסך. במוסך אמרו שיש בעיה עם הפולי מנוע ועוד. 3,000 ש"ח תיקון.

 

בכל אופן, מאז האירוע (עוד בדרך למוסך) ההגה קשה מאוד. היום, כשהאוטו אינו בתנועה הזזת ההגה כרוכה ממש במאמץ, ואפילו כשהוא בתנועה זה ממש לא קל.

 

מה יכולה להיות הבעיה? כמה אמור לעלות התיקון? (נמאס לי כבר להוציא כסף על הטרנטע הזו...)

 

תודה רבה לכל העונים!

פורסם

1. בדוק את מפלס הנוזל ההידראולי של מערכת הגה הכח.

 

2. ייתכן שהמשאבה של הגה הכח תקולה.

 

3. תבדוק את לחץ האוויר בצמיגים.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה מרק, זה משהו שאני יכול לבדוק לבד (מפלס הנוזל ההידראולי)? האם אני גורם נזק לרכב בהמשך נסיעתי?

פורסם

קח למוסך שאתה סומך עליו לייעוץ, לא חייב להיות מורשה, גם מדרכה זה טוב בשביל לפתור תבעיה. לא אמור להוציא יותר מדי על הטרנטע שאתה מדבר עליה במידה והיא במצב טוב ( ישר קו פעם אחת ותהנה משקט יחסי). במקרה הייתה לי אלמרה, מעבר לזה חבריי הקיבוצניקים נסעו על אלמרות עד לפני שנתיים, ביניהם גם כאלה עם מעל 500 אלף קילומטר. בלי צרות מיוחדות מעבר להרי סביר וטיפולים שוטפים. זה אחד הרכבים היותר אמינים שהכרתי.

במידה ואתה מאזור חיפה אשמח לייעץ לך על מוסכניק שאני מטפל אצלו כבר שנים, בן אדם תותח , אמין ישר ופייט למחירים שלו יהיה לך מאוד קשה למצוא.

 

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

פורסם

אז הגעתי עם הרכב למוסך. הוא מילא לי שמן הידראולי אדום להגה, העלה אותו על המכשיר וראה שיש טפטוף. הוא אומר שהנוזל האמור מטפטף. אכן, אחרי מילוי הנוזל, ההגה התחיל לזוז.

 

הוא אומר שיש להחליף את מסרק ההגה, וזה עולה 1500 ש"ח. מה אומרים? מחיר סביר?

 

תודה מראש.

פורסם

תקלה ותופעה ידועה (יש לנו רכב שלישי ניסאן אלמרה 2004) והייתה פעמיים בעיה עם מסרק ההגה (כשהיה חדש וכיום).

תאלץ להחליף אבל תקווה ותעמוד על כך שיעשו עבודה איכותית, שלא יהיו חופשים ובעיות לאחר מכן.

אתה תמיד תוכל למלא נוזל במיכל וזה ישפר את המצב, עד אשר יהיו רעשים והבעיה תחזור.

פורסם

אין סיכוי שיעבור טסט עם נזילה מההגה

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

×
×
  • תוכן חדש...