Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו רוצים לקנות רכב קטן בעיקר עירוני,

האם מיצובישי ספייס סטאר כדאי יחסית ליונדאי i10 או פיקנטו ?

פורסם

רכב חדש או משומש?

אם חדש הייתי בודק את הסיטרואן c3 ב 0 קמ ב 73 אלף.

אם משומש אז לעיר היא אחלה.

הגיר הרציף חלק וספיגת השיבושים טובה.

לרעה מנוע רועש במאמץ ומושבים פחות נוחים מאשר ביונדאי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

צריכת הדלק של הספייס סטאר טובה לעומת הפיקנטו (קיבלתי אותה כרכב חלופי כשהפינקטו נכנסה למוסך), אבל מבחינת כל השאר - הפיקנטו לוקחת בהליכה. צריך לנסוע על שתיהן כדי להבין למה אני מתכוון. קח לנסיעת מבחן או משהו ותראה איך מרגיש לך.

פורסם

מודה שלא יצא לי לנהוג על שלושתן אבל אני הייתי מכוון לפינקטו החדשה, אני חושב שהיא הכי מאובזרת ובטוחה מבניהם וגם מגיעה עם 7 שנות אחריות ולדעתי גם נוחה מאד לנהיגה. גם יש שוק טוב מאוד לרכב הזה אז אם תרצה להחליף אותו בעתיד זה אמור להיות פשוט יחסית אם תשמור עליו טוב.

פורסם

אם לא נהגת עליהם, איך אתה יודע שהפיקנטו נוחה לנהיגה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני בדיוק מחפש לאחי רכב קטן ואחרי שסקרתי לעומק את קטגוריית המיני. בעיקר מקריאה בפורום החלטתי להתמקד בספייס סטאר שהיא חסכונית מאוד, מנוע זריז, מאובזרת יחסית ועם תא מטען די גדול (גם ביחס לרכבים סופר מיני). כל זה במחיר נמוך מפיקנטו או i10.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

• תוכן חדש...