Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אמא שלי מחפשת כיום לקנות רכב ולעזוב את היונדאי גטס שלה (הייתה מאוד מרוצה ממנו אך לאחרונה התחילה לזייף ולראות יותר מוסך).

הנסיעות שלה יהיו 95% עירוניות לכן צריכת דלק לא אמור להיות פקטור קריטי, כנל גם איכות נסיעה מכיוון שהנסיעות קצרות יחסית (קו כפר סבא-רעננה). כוח, רעשים וכו' גם כן, לא קריטי אבל נחמד שיהיה.

מה שכן חשוב לי ולה זה אמינות ובטיחות (!). חשוב שיהיה אוטומטי ולא ידני או רובוטי (הבנתי שהדו מצמדי הוא כמו אוטומטי בהרגשה, זה נכון?). עדיף שיהיה שנתון כמה שיותר גבוה, בתקציב של עד 50K.

אשמח לשמוע על אופציות שיכולות להיות רלוונטיות... שנינו לא מבינים יותר מדי ברכבים אז נסתמך על הידע שלכם :) תודה רבה!

פורסם

הייתי בודק ספייס סטאר.

אמינה, חיסכונית, מאובזרת ועם גיר רציף יגרום לנסיעה חלקה בעיר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בנושא הבטיחות הספייס סטאר כנראה לא תככב כמו שהוא רוצה. היא קיבלה 4 כוכבים ב-2013.

אם כבר בטיחות אז עדיף רכבים אחרים, הקליאו הייתה יכולה להיות טובה אבל הוא לא רוצה רובוטי, ה-208 עם גיר אוטומטי והמנוע החדש לא תיכנס בתקציב, אולי הונדה ג'אז או יאריס, אני לא מת על היאריס אבל היא בטוחה יותר מהספייס סטאר.

בהתחשב בעובדה שצריכת דלק היא לא פרמטר הייתי מכניס גם קיה ריו או יונדאי i20 למשוואה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

מצד שני הספייס תהיה חדשה יחסית כמו שהוא רוצה, הרכב קיבל 4 כוכבים ולא 5 בגלל חוסר התראת לאי חגירה לנוסעים מאחור וחוסר במגביל מהירות, במבחן ריסוק עצמו הרכב קיבל תוצאות טובות בהגנה לנוסעים.

מעבר לזה, הרכב יסע בעיר כך לא צריך לחשוש מנוסע הבטיחות ברכב מה גם שהבטיחות בסדר גמור בפני עצמה.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה אני אבדוק את האופציות! במידה ואנחנו ננעל על רכב יש מקום מסויים שאפשר לעשות נסיעת מבחן? או רק אם נבחר רכב לבקש מהבן אדם לנסוע על הרכב קצת?

פורסם

בהחלט צריך לנהוג על הרכב שאתה הולך לבדוק.

• תוכן חדש...