Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לאחרונה עברתי לדירה שרכשתי ובה הקבלן התקין זכוכית כפולה למניעת רעשים.

הבעיה היא שכנראה הוא בחר את הזכוכית הזולה ביותר ושומעים את רעשי הרחוב די טוב.

למישהו יש המלצה על זכוכית שתחסום את רוב הרעשים ומה סדר גודל מחיר?

תודה לעוזרים,

להב.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

רוב הרעש שנכנס לך הוא לא מהזכוכית אלא ממסגרת האלומיניום שמעבירה היטב רעשים ומסילות החלונות שאינן אטומות.

אם יש לך תריס גלילה באותו חלון אז זה עוד יותר בעיה כי מבחוץ תיבת התריס פתוחה לגמרי לרעשים והחלק היחיד שמבודד אותך מבחוץ זה כיסוי האלומיניום של תיבת הדלילה בתוך הבית

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש לי תריס גלילה בחדר ההורים, חדר הילדות ובסלון. יש לזה פיתרון כמו לאטום את המסילות או משהו או שהפיתרון

היחיד הוא להחליף את כל החלון כולל המסילה והפרופיל?

פורסם

חלק מהבעיות שאני שם לב אליהן בזמן האחרון בנושא הזה הן: מידות חיתוך כושלות של האלומיניום, ואני אסביר:

כאשר בונים את המסגרת, צריך להיות במחשב את המידות לפיהן צריך לחתוך את הכנף (המסגרת של החלון שנע על המסילה). לכל פרופיל יש את המידות חיתוך שלו.

לאחרונה אני נתקל במידות חיתוך קטנות ממה שצריך להיות (חסר 5-8 מ"מ) מה שגורם לכנף לא להיסגר היטב. לכעורה זה נראה כאילו הן נסגרות, אבל לא תמיד הן נסגרות "לתוך" המשקוף כמו שצריך - וזה עניין סופר חשוב לאיטום מרעשים.

החאפרים "פותרים" לך את הבעיה בכך שהם מכוונים את הלשונית נעילה שתבלוט מעט החוצה, ואז כאשר אתה סוגר את החלון - אתה יכול לנעול אותו.

אז במילים אחרות: זה שאפשר לנעול את החלון לא אומר שהוא סגור עד הסוף משני צידיו.

אצלי (דירה חדשה) מדדתי 8 מ"מ חסרים - ובאמצעות שכן (איש אלומיניום במקצועו) שסייע לי במתן פתרון, הצלחתי לטפל בבעיה (פתחתי צד אחד של הכנף, הכנסתי ספייסרים בעובי 2 מ"מ מכל צד של הכנף, וסגרתי כמובן - ובכך הרחבתי כל כנף ב 4 מ"מ, סה"כ 2 כנפיים - קיבלתי 8 ממ).

בשלב ראשון אני ממליץ לבדוק שהכנפיים נסגרות היטב לתוך המשקוף ב-2 הצדדים *בו זמנית*.

אם כנף שמאל מושכת את כנף ימין (שסגורה היטב ומהודקת למשקוף בצד ימין) סימן שהכנפיים קצרות מידי וכאן הבעיה שלך.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אכן נראה איציק כי מה שאתה מתאר הינו הבעיה אצלנו מאחר שאנו סוגרים חלון בצד אחד נראה כי הצד השני זז ולא נאטם, כלומר,

הוא כן סגור אבל כנראה לא באופן מוחלט. האם אצלך הכנסת הספייסרים פתרה את בעיית הרעש?

פורסם

כן. זה היה אצלי רק בסלון.

בחדרי שינה הכל מדוייק כך שלא היה מה לעשות. בידוד הרעשים מצויין.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...