Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רופא מומחה לכף היד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באיזה סוג בעיה מדובר? מומחי כף יד עוסקים בבעיות כירורגיות, אם לא מדובר בבעיה כירורגית (שבר, עצב לכוד ודברים דומים) יתכן שצריך מומחה אחר, למשל למחלות מפרקים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לזוגתי יש בעיה בכף היד. אני מחפש המלצות לרופא מומחה שיהיה טוב ככל האפשר. לא חשוב אזור בארץ.

אם תסביר בצורה יותר מפורטת מה הבעיה, אני מניח שיהיה קל יותר להמליץ.

פורסם

יש לה תור בראשון בבלינסון. הבעיה זה ככל הנראה דלקת המפרק או משהו כזה. יצאה כמו גולה ככזאת גם. הבעיה חוזרת, כאשר בפעמים קודמות נתנו לה איזו זריקה.

פורסם

כשאתה מוצא אחד נורמלי תגיד גם לי.

יש לי כאבים די חזקים בזמן האחרון בפרקי האצבעות, כנראה בגלל עומס עבודה עם עכבר.

ארקוקסיה לא עוזרת, בדיקות דם הכל תקין - אין דלקת, בצילום רנטגן גם הכל תקין - אבל עדין כואב לי...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

* עכשיו נזכרתי. בעבר הרחוק היו לי כאבי מפרקים והייתי אצל רופא שקיבלתי עליו המלצה מהרופא משפחה שלי (שהיה מנהל מיון)

טנאי אמיר - הרושם שלי דאז היה טוב מאוד.

פורסם (נערך)

לדעתי, קודם תראו מה אומרים בבילינסון. יש שם אחלה מחלקה אורטופדית. אם לא תהיו מרוצים תפנו לסקטור הפרטי.

אני לא יודע אם זוגתך קלדנית, אבל תסמונת התעלה הקרפלית נפוצה יותר אצל אנשים שעוסקים במקצועות כאלו. הכרתי מישהי בצבא שסבלה מזה. מאידך לפעמים יש סתם כאבי שרירים בגלל מאמץ/דלקות למיניהן. המתינו לרופא בקיצור :)

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אמא שלי טופלה אחרי נפילה וסדק ביד, אצל ד"ר ערן לין.

http://www.assafh.org/Personnel/Pages/LinEran.aspx

התמחות: אורטופדיה: רופא בכיר בב"ח אסף הרופא אורטופדית ב'

נחשב כמומחה בתחום, ומתמנה ע"י שופטים ל מומחה מטעם בית-המשפט.

רופא אורטופד, כירורגיה של היד - מקבל פרטי ומקבל מכבי

מרפאה: בן יהודה 32, תל אביב יפו , טלפון: 03-5282705

http://www.doctorinfo.co.il/doctor/%D7%93%22%D7%A8%20%D7%9C%D7%99%D7%9F%20%D7%A2%D7%A8%D7%9F-161711-27500

הוא רופא מהזן הישן חדש, מביע התעניינות, ויש לו ידע רב..

בתור רופא ותיק , די חפרן ומעורה במתודות רפואיות חדשות.

המרפאה די ישנה בבניין מגורים בת"א, באזור של בן יהודה 32 / אלנבי.

בערב הרחוב די :wink: מעניין.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...