Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כחלק ממעבר לסלקום TV אני מחוייב לעבור ספקית אינטרנט מבזק בינלאומי ל013.

ניסיתי להישאר איתם אבל לטענת בזק בינלאומי סלקום חסמו את כל הספקיות, מה שהם יכולים לתת לי זה חצי שנה חינם עם המייל שלי ואחרי זה 10 שקל לחודש, יש דרך אחרת לשמר את האימייל שלי? למשל לנייד אותו לGMAIL לדוגמא?

אני משתמש באימייל של בזק מעל 15 שנים ולעבור מייל זאת לא אופצייה כל כך.. התחלתי בתהליך וזה כמעט בלתי אפשרי. הוא רשום בכל חור, מהצבא עד לפייסבוק איביי ביטוח וכל שאר הירקות.

תודה.

פורסם

היה לי "מייל לחיים" באגרון בוגרי הטכניון. באיזה שלב המייל הועבר מנטוויז'ן למיקרוסופט, ולא הצלחתי לפתוח מחדש את החשבון עם היוזר הקודם שלי.

העברתי הכל לבב"ל.

לאחר שנה-שנתיים התנתקתי מבב"ל, העברתי את כל המיילים שלי לג'ימייל, בתקוה שהם לא יתמוטו ולא יעשו איזה תרגילים בשנים הבאות.

בדרך איבדתי לא מעט הרשמות, והחמור ביותר - ברובן כדי לחדש את הקשר אני צריך את התיבות הישנות, אלה שכבר לא קיימות.

ממליץ לך להתחיל בתהליך ההעברה כבר כעת (ולשירות ארוך טווח, כדי שלא תצטרך להתחיל בתהליך שוב בעוד שנה - שנתיים), ומשוך אותו על פני כמה חודשים. כל מייל שיתקבל בתיבה של בב"ל ישמש תזכורת להעברה למייל החדש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה לא מחוייב לכלום- אף אחד לא מונע ממך להתחבר לשירותים בנפרד (ישירות דרך בזק או הוט).לפעמים חיבור בנפרד זול יותר או מגיע עם שרות טוב יותר (בטח בהשוואה לזה של סלקום).

לפי התנאים ב"שוק הסיטונאי", בזק מאפשרת חיבור לספק יחיד בלבד.

הם מחוייבים לתת לך חצי שנה חינם רק בגלל משרד התקשורת. אין דרך לשמור עליו ללא תשלום, הדומיין הוא של בזק בינ"ל.

פורסם

ספריאל בדיוק בגלל זה אני מעוניין לשמר את המייל, גם אם אתחיל את המעבר, אני מאמין שיצוץ לי משהו אחרי חצי שנה ולא אוכל לשחזר את הסיסמא במקרה הצורך כי הניתוב יהיה למייל הישן.. יש גם מקומות שלא נותנים לשנות כתובת מייל ומחייבים אותי לפתוח חשבון חדש.. לא מעוניין. במקרה הכי גרוע אשלם כל חודש 10 שקלים.

בפתיחת חשבון גוגל יש אפשרות "להשתמש במייל הנוכחי שלי", מישהו יודע מה זה אומר?

Untitled.jpg

פורסם

שתשתמש בכתובת הנוכחית במקום בגימייל. הם ישלחו לך מייל כדי לאמת את הכתובת הזו. ומה תעשה עוד חצי שנה אם תצטרך לשחזר סיסמא או להוכיח את הזהות שלך?

או שתישאר בבזק בינ"ל או שתשלם 10 ש"ח, אין אופציה אחרת כי הדומיין של בזק בינ"ל.

פורסם

תפתח חשבון בGMAIL, תעשה העברה של כל מייל מהתכתובת השינה לGMAIL.

אחרי שנה תסגור את הכתובות הישנה, כאשר אתה בטוח שעדכנת בכל הכתובות לכתובת החדשה.

סביר להניח שבשנה הזאת כל המידע הרלבנטי והחי במייל שלך כבר יהייה מנותב לGMAIL, מה שלא כנראה שלא רלבנטי או ספאם.

זאת גם דרך טובה לסנן subscribes ישנים ולא רלבנטיים יותר.

ככה עשיתי לפני כ10 שנים לכתובת מייל בזק הישנה שלי.

GOOGLE לא יעשו שום שינוי במדיניות המייל שהלם בשנים הקרובות, מסיבה הפשוטה ביותר, שהם סורקים את המיילים שלנו ע"מ לדחוף לנו פרסומות.

פורסם

הכי פשוט:

קונים דומיין, מגדירים עליו כתובת אימייל, ומנתבים אותה ל G Suite או ל Office365, או לשירות חינמי כזה או אחר (מקבלים אימייל על הדומיים בחינם ב GoDaddy לדוגמה) - ואז המייל הוא שלך לתמיד, לא צריך טובות מאף אחד, ואם גוגל פעם יעצבנו, אפשר לנייד את הדומיין לספק אחר כרצונך.

נשמע מורכב וטכני, בפועל זה ממש פשוט, וזה הופך להיות שלך, בלי טובות מאף אחד, ויש לך את החופש לנייד לאן שתרצה מתי שתרצה אם מתעורר צורך.

החסרון: עולה קצת כסף, אבל מדובר על סכומים זניחים.

פורסם

אני בזמנו העברתי את אחותי ל GMAIL, הגדרתי "מענה חוזר" לכל מייל שמתקבל שיש כתובת חדשה.

בכל הנוגע לאתרים/מקומות שאתה רשום בהם, לאט לאט תעביר את כולם, ואז תשלם 10 שח למשך כמה חודשים ליתר ביטחון, אין דרך אחרת.

וכן, אני בעד דומיין עצמי, זה מה שאני עושה כבר 18 שנה, ככה אתה לא צריך טובות מאף אחד ולא סורקים לך את המיילים, אבל צריך ללמוד איך כל זה עובד, לא מתאים לכל אחד.

פורסם

אתה יכול בבזק להפנות הכל לגימייל

מצד שני אתה מגדיר בגימייל תקיה שאליה אתה מקבל אתה האימיילים מבזק.

שאתה שולח בגימייל אתה יכול להגדיר אופציה שזה ישלח מגימייל או מבזק, תלוי מה תבחר.

אחרי תקופה כשתראה שהכל עבר תשאר רק עם הגימייל

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
הכי פשוט:

קונים דומיין, מגדירים עליו כתובת אימייל, ומנתבים אותה ל G Suite או ל Office365, או לשירות חינמי כזה או אחר (מקבלים אימייל על הדומיים בחינם ב GoDaddy לדוגמה) - ואז המייל הוא שלך לתמיד, לא צריך טובות מאף אחד, ואם גוגל פעם יעצבנו, אפשר לנייד את הדומיין לספק אחר כרצונך.

נשמע מורכב וטכני, בפועל זה ממש פשוט, וזה הופך להיות שלך, בלי טובות מאף אחד, ויש לך את החופש לנייד לאן שתרצה מתי שתרצה אם מתעורר צורך.

החסרון: עולה קצת כסף, אבל מדובר על סכומים זניחים.

זה. קניתי דומיין לפני המון שנים מהסיבה הזו. היום מנותב ל G Suite (חשבון עוד מהתקופה שהיה חינמי) עם כתובות לכל המשפחה. גוגל יפשטו רגל? אפשר בקלות להעביר לכל ספק דואר אחר ולשמור את הכתובות.

פורסם

גוגל יפשטו רגל ?

אתה רציני?

אתה יודע כמה כסף יש להם בקופה?

נכון לדוח האחרון היו להם 92.44 מילארד דולר מזומנים.

ואיזה קצב הכסף נכנס?

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

מי יודע. לא לעולם חוסן. הם גם יכולים להפסיק לספק שירות מייל חינם, או להפעיל מדיניות פרטיות שאתה לא מסכים איתה. הרבה יותר נוח שכתובת המייל שלי (ושל כל המשפחה) בשליטה שלי.

פורסם

מה זה משנה, אז אחרי המהפיכה תהיה חברה אחרת עם 100 מיליארד מזומנים שנותנת את אותו השרות .

כל הסיפור הזה יעלה לנו בערך אותו 5$ שאנו משלמים היום רק שביזבזנו כמה דקות מהחיים להעביר אליהם את הנתונים של המייל/אתר.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...