Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר תקופה של חודש בערך שאני מחפש לקנות מאזדה 6 2009~2008 גרסת פרימיום אבל אני לא מוצא אחת נורמלית כולן יוצאות עם בדיקה גרועה או עם בעיה כזאת או אחרת לעומת זאת שבדקתי את הגרסאות הרגילות מצאתי לא מעט השאלה שלי עד כמה מורגש ההבדל במנוע של ה2.5 לעומת 2.0 חשוב לציין שלא אנהג ברכב יותר מדי ואם כן זה יהיה נסיעות לרוב מחוץ לעיר במרחק לא ידוע .

פורסם (נערך)

תראה,מדובר ברכב בן 8,אילו תקלות מצאת שהן יהרג ובל יעבור ?

אני כמובן לא מדבר חלילה על רכב עם פגיעת שילדה/מנוע/גיר דופקים בקיצוניות אבל... מה הציפיות שלך מבלאי של רכב בן 8,הרי אתה צריך להיות ריאלי ולהבין שאתה לא קונה רכב חדש.

צריך לבדוק רכב,שלא עבר ק"מ גבוה מידי ויותר מידי ידיים (הייתי מסתכל עד יד 3 לכל היותר, דווקא מאזדה 6 קל יותר למצוא שמורות מ 3 ספיריט), שאין תקלות חריגות,אם יש היסטוריית טיפולים ,לבדוק במוסך כללי/מומחה לדגם עלויות תיקון לליקויים ולנהל מו"מ מול המוכר.

מנוע 2,000 הוא גם חזק אבל,רמת האבזור במנועים החזקים יותר 2388/2400/2500 גבוהה משמעותית.

עלויות האחזקה של המנוע בהגדול יותר גבוהות יותר בגלל הפרשי ביטוח/צריכת דלק/טסט ואולי חלקים,שבחלק מהמקרים מעט יותר יקרים.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מצאתי 2 תקלות גיר ותקלת שלדה אחת, לקחתי בחשבון מה שאמרת בינתיים אשאר בחיפוש המעמיק של גרסת הפרימיום בתקווה שאמצא את האחת שלי חחחחח

פורסם

על שילדה אין פשרות- רכב עם משמעות גבוהה לא הייתי רוכש ומסיע בו את היקרים לי אבל לגבי הגיר..

השאלה היא מה לשיטתך הן תקלות גיר.

כל מכון בדיקה יכתוב: "שמן כהה","בלאי דסקיות בגיר" ,"השהיה ונקישה במעבר ההילוכים", "העברת הילוכים לקויה" - אם אילו נוסחי מכון הבדיקה וכיסויי התחת הללו ידועים כי המכון לא מעוניין לתת אחריות על גיר אוטומיטי ולהוציא מכיסו אלפי שקלים במקרה הטוב או רבבה במקרה של DSG7 ...

כך גם בעוד 200 שנה לא תמצא רכב ללא הסעיפים הללו מהשנתון שלך ואני ממש לא מוכר אחת כזו כך שאני ממש לא משוחד.

במצב עניינים שכזה,הולכים למוסך מורשה או מכון לגירים אוטומטיים,משלמים עוד 300 ש"ח על בדיקת מחשב ומוודאים שאין תקלות בגיר.

אף אחד לא נותן בחיים שלנו תעודת ביטוח אבל רכב מעל גיל 3 כבר יוצא מאחריות ואין בשום דבר 100% אבל...

בוא נאמר שרכב,שעבר לא יותר מ 100,000 ק"מ אמיתיים וטופל כמו שצריך,הגיר שלו לא אמור לשבוק כל כך מהר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...