Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רעשי אלטרנטור וציפצוים למינהם שנובעים שכאשר האוטו מונע, אמרו לי לקחת אוטו אחר ולחבר את הרסי אי של הרדיו דיסק שלי למערכת אחרת ולהתניע תאוטו שלי ולשמוע במערכת השניה עם יש רעשים עשיתי זאת ואין רעשים במערתכ השניה מה יש לעשות עכשיו? ועוד שאלה אולי המגבר של המערכת השניה לא רגיש כמו המגבר של האוטו שלי??? תודה

פורסם

1. באיזה רכב מדובר

2. איזה איכות יש לכבלים RCA 3. האם הרעש גם ברמקולים שלא מחוברים למגבר?

3. איך אתה יודע שזה מהאלטרנטור ולא ממקור אחר כגון הצתה או משאבת דלק

אני אנסה לעזור לך אם תענה על שאלות אילו אבי

פורסם

אמממ לי יש גם בעיה דומה... לפני כמה ימים התקנתי באוטו סאב ומגבר. מאז האוטו עושה רעש של "טורבו" אשכרה - שריקה לפי הטורים וזה מגיע בגלל המערכת(כשהיא לא עובדת זה מפסיק)

אמרו לי שזה בגלל שהפלוס עובר קרוב מדיי ל-RCA - היתכן? כבלי ה-RCA שלי עוברים דרך התעלה השמאלית של האוטו והפלוס דרך צד ימין. למרות שיש עוד פלוס אחד אבל הוא לא בשימוש כרגע, שעובר ליד ה-RCA.

אותו הפלוס שלא בשימוש היה בשימוש לפני המגבר החדש עם מגבר פיוניר חלשלוש ועבד בלי השריקה המציקה.

למרות שבווליומים גבוהים זה לא מורגש, בנמוכים זה קצת מציק...

פורסם

רכיבים

רדי דיסק של פיוניר

רמקולים מוראל דוטק מקדימה מאחורה גי בי אל

מגבר של גי בי אל 75.04

סב של פיוניר ומגבר של סופר סאנד

פורסם

ה-JBL 75.4 מחובר למורל ולגיביאל האחוריים, והסופרסאונד מגביר את הסאב פיוניר..?

הרמקולים בהם אתה שומע את הרעש הם המורל והגיביאל האחוריים ?

תנסה להריץ כבל RCA חיצוני על המושבים, אם אין רעשים במצב הזה, הייתי מציע לך להחליף לכבל RCA שזור, ששוזר את ארבעת הערוצים לכבל אחד.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

• תוכן חדש...