Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאיפה להזמין טיסה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מצאתי טיסה שאני רוצה באלעל.

דרך skyscanner המחיר הכי זול 297$ לאדם באתרים שאני לא מכיר.

אחר כך גוליבר ב 310$ לאדם, ראיתי גם אפשרות לפצל לתשלומים בתוספת 2-4$ למס תשלומים קטן, באתי כבר להזמין ופתאום נתקלתי בכל מיני אותיות קטנות, ששינויים/ביטולים הם בעלות 85$ לאדם לגוליבר ללא קשר לקנס של הכרטיס עצמו מספק השירות. נראה לי מוגזם.

בדקה 90 רוצים אותו מחיר אגב, אבל לא ראיתי אותיות קטנות, אולי לא התקדמתי מספיק בתהליך.

איסתא רוצים 317$, בדקתי טלפונית.

דרך אלעל ישירות רוצים 321$ לאדם.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

תבדוק גם בוואלה טורס. בזמן האחרון נתקלתי בפרסומים של אופיר טורס שהם משווים כל מחיר שתביא.

עריכה: הם מתחייבים למחיר הזול ביותר טו שתטוס בחינם אבל צריך לקרוא את האותיות הקטנות.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קרוב לודאי שמדובר בכרטיסים קצת שונים. צריך לבדוק את האותיות הקטנות בכל ההצעות ואז לבחור במתאימה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עד היום תמיד הזמנתי מהספק הכי זול שיצא באתרי השוואת המחירים גם כשבכלל לא הכרתי את הספקים.

בינתיים הכל תקתק כמו שעון.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

גם אני.

רק יש לשים לב שיש הרבה ספקים שעבור תשלום באשראי או בפייפאל גובים עמלה גבוהה מאוד, ולכן ייתכן ושווה לבדוק את המחיר הסופי של הספק השני והשלישי ברשימה.

פורסם (נערך)

תודה לכולם!

אייל - החיפוש דרך גוגל לא חידש וגם נתן מחירים יקרים יותר.

בעצת חבר פורום ששלח לי בפרטי את הטלפון העדכני של סלע, אני סוגר איתו.

גם אחלה בנאדם וגם מחיר אחלה (יקר יותר מהכי זול בטיפה, אך זול יותר מגוליבר ושאר האתרים הישרלים)

עריכה אחרונה על ידי phpclub
פורסם

את הטיסות האחרונות שלי סגרתי מסקייסקנר.

עדין לא מצאתי זולים יותר פרט למבצעי הרגע האחרון.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אתה יודע איך זה, הכל מעולה עד שצריך את השירות לקוחות.

ואז לך תדע על איזה חברה נפלת (הרי אתה לא מזמין מ skyscanner, אלא הם מתווכים לך את האתר שאתה מזמין ממנו)

פורסם

אני מזמינה מאקספדיה בד"כ. יותר זול מהאתרים הישראלים, מאפשר בחירת טיסות הלוך וחזור בנפרד (חד כיווני בשתי חברות שונות) אם זה מוזיל את העלות, והם נותנים 24 שעות להתחרט ולבטל בחינם.

הם גם עושים את ההזמנה ישירות מול חברת התעופה הנבחרת, כך שאתה מקבל קוד הזמנה ואת כל הפרטים לביצוע צ'ק אין אונליין ובירור פרטי טיסה ישירות מול אתר חברת התעופה, אקספדיה היא רק המתווך. בנוסף, הם מציעים הנחות יפות למלונות ביעד למי שמזמין מהם טיסה, למרות שהיום אני מרגישה יותר נעים ונוח להזמין את אלה בבוקינג.קום... אבל המחירים תחרותיים מאוד.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

פעם אחרונה שטסתי הזמנתי מאקספדיה שהיו הכי זולים.

מי שהיה אמור לטוס איתי היה חייב לבטל בגלל סיבות רפואיות, לא היה עם מי לדבר.

הם פשוט מנתקים את הטלפון.

בחיפוש בגוגל זה קבוע אצלהם.

אקספידיה מופיעים באתרים שמתלוננים על נוכלים.

אתה יכול לשלם תוספת בשביל שכן תהייה לך אופציה להחזר כספי אבל אז הם כבר לא זולים.

אלעל בדרך כלל מוכרים בעצמם במחיר הנמוך ביותר, תבדוק באתר שלהם.

אייל

פורסם

מלכישוע - עניין הפרשי המחירים מורכב מאד, ותלוי ביום ובשעה. מעבר לכך שלעתים עדיף לרכוש כרטיס קצת יותר יקר ולחסוך, למשל, לילה או שניים במלון. או להגיע ליעד בשעה נוחה ולא אחרי לילה לבן. או לטוס לשדה יותר נוח.

אני לא מרבה לטוס, אבל בכל בדיקה תמחירים שעשיתי היו תוצאות שונות ,כולל הפרשים עצומים אפילו בתוך אותו יום ובאותה חברה.

אם אתה מרבה לטוס, במיוחד ליעדים קבועים, יצירת נאמנות למוביל או קבוצה מסויימת כדאית מאד, ובעניין הזה יש יתרון לחברות וקבוצות הגדולות בעלות קישור ליעדים רבים. יש לי קרוב משפחה שבעבר היה טס הרבה מאד, כל המשפחה נהנתה מהמיילים שלו בקבוצת לופטהנזה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני גם אוהב ומזמין דרך skyscanner אבל יש משהו שצריך לשים לב אליו.

למשל כשטסתי לברצלונה, היו מחירים טובים יותר דרכם באתר GOTOGATE, זול יותר מהחברה עצמה vueling שטסתי

ואז כשאתה מתחיל לעבור שלבים בהזמנה, אתה קולט שצריך להוסיף עוד $70 על מזוודה 23KG

כאשר בחברה עצמה המחיר הזה כלול! והמחיר בסך הכל יותר יקר ב$20 אולי.

ואז אתה מבין שזה לא משתלם.

אני מניח שזה ככה בגלל שאלה טיסות לואו קוסט שיש כרטיס בלי מזוודה וכלום (רק טרולי/תיק) ולכן יש את ההפרשים

אבל חייבים לשים לב לזה ולא רק למחיר שכתוב ב-skyscanner ומי ראשון.

• תוכן חדש...