Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי את ההודעה הראשונה חבר שלי הקפיץ בלי שראיתי אז עכשיו אני כותב:

היה לי די ברור שמתוך כמות ה"אני בא" הייתי עוד צריך לחתוך חצי שסתם מדברים עוד רבע שיתרצו למה הם לא הגיעו ועוד רבע את אלה שנרדמו ולא קמו בבוקר אז הנוכחות שהייתה היום הייתי מרשימה מאוד יחסית למה שציפיתי כל הכבוד למי שהגיע גם את זה צריך לזקוף לטובת הפורום...

מיקי עם ההונדה השחורה הסאב שלך מפלצת SPL ישבתי באוטו ועדיין אני מרגיש את הסאב שלך מרעיד לי את הכיסא והאוטו שלי היה רחוק ממך מאוד!!! טירוף תגיע למדידות מעניין אותי כמה האודיו בהאן הזה מוציא...

היה נחמד חברה ישבו אפילו סתם ככה בלי קשר למערכות אני מאוד נהנתי אפילו למדתי דבר או שתיים שמה משתי חבר'ה שהתווכחו על במה קדמית נוכחות גדולה יותר הייתה יותר נחמדה אבל לא נורא אני גאה במה שהצלחתי להרים...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היו ממש הרבה אנשים

היה נחמד מאד לצערי היו לי תכנונים קודמים ולכן לא הגעתי להרבה זמן .

היה אחלה .

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

ניראה שהיה טוב חבל שלא באתי

מי זה אם שני המגברים של קיקר ואם אפשר לדעת איזה דגמים?

ומי זה ששם סאב של רוקפורד ואל המגש האחורי 6X9 פלוס עוד 6.5 אם אפשר לדעת איזה רמקולים אלו ולמה לשים שני זוגות רמקולים אל המגש מאחורה?

פורסם
ניראה שהיה טוב חבל שלא באתי

מי זה אם שני המגברים של קיקר ואם אפשר לדעת איזה דגמים?

ומי זה ששם סאב של רוקפורד ואל המגש האחורי 6X9 פלוס עוד 6.5 אם אפשר לדעת איזה רמקולים אלו ולמה לשים שני זוגות רמקולים אל המגש מאחורה?

זה שלי וזה 2 זוגות של 9*6 ולא כמו שכתבת .

למה ?

כי יש מקום

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

אחי יש לך ממש מערכת איכותית ממש אהבתי את הניתוב תדרים המדוייק ..האוטו שלך מושקע מהבחינות האילו.

אתה ,הלאנטיס ,ההונדה ..הייתם שולטים היום.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

ציפיתי ליותר אנשים אבל כל מי שבא מבורך...

אני באתי עם חברי בפונטו הלבנה ועוד חבר שלי שבא עם הסקסו האדומה.

מקווה שתיהיה עוד פעם אך בפעם הבא ליותר אנשים.

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

רציתי להגיד שהמפגש היה נחמד, אך הצפייה הייתה שיהיו יותר אנשים.

לכל החברים שהגיעו עם המערכות המצויינות קבלו ח"ח עבודה יפה על הרכבים ואיכות שמיעה מעולה.

נתראה במפגש הבא.

23_28_100.gif

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא נורא פעם הבאה יגיעו יותר אנשים אני מקווה מי שהגיע ראה היה צחוקים היה כיף אני ממש נהנתי..

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

הגיעו בערך 15 13 רכבים...

צפיתי שחצי מאלה שאמרו אני מגיע אני מגיע לא יגיעו אבל לא נורא כל עוד נהנתי לא אכפת לי מהדברנים...

פורסם
הגיעו בערך 15 13 רכבים...

צפיתי שחצי מאלה שאמרו אני מגיע אני מגיע לא יגיעו אבל לא נורא כל עוד נהנתי לא אכפת לי מהדברנים...

15 רכבים ?

זה יותר מיפה

וזה יותר ממצויין !

אני מקווה בשבילכם שיבוא ככה כול מפגש (בדרך כלל זה יורד לא עולה - חוץ מהפעמים הראשונות )

פורסם

מצטער שלא הגעתי, זה אכן היה בתיכנון ..... אבל כמו תמיד יש לי תירוצים.

אתם יכולים לשאול את ראול ואת MDMA, מיכאל .... עד כמה שפוך היתי ולא ראיתי בעיניים :)

(עזבו את העובדה שבכלל לא היה לי כלי תחבורה ..... אבל לא משנה.. תירוצים)

פעם הבאה מקווה שיגמרו לי התירוצים ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...