Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מעוניין לרכוש 2 רכבים (לי ולאישתי), כאשר אחד מהם יהיה אוטו משפחתי והשני אוטו מיני.

אני גם מאוד ארצה שהם יהיו מאותו יצרן כדי שבעת הטיפולים במוסך, אוכל לעבוד עם אותו מוסך עבור שניהם (כולנו יודעים כמה קשה זה למצוא מוסך טוב אחד, אז למצוא שניים נראה לי סיוט).

שמתי עין על יונדאי i10 כרכב מיני ויונדאי אלנטרה כרכב משפחתי, מה דעתכם?

כמו כן שקלתי לקנות קיה פיקאנטו כרכב מיני, אך במשפחתיות שלהם לא מצאתי משהו ראוי.

יש המלצות?

פורסם

היונדאי I10 רכב טוב, סלון נעים משולב 2 צבעים, מושבים תומכים, תא מטען יחסית גדול ואמין. פחות טוב בנושא צריכת הדלק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
היונדאי I10 רכב טוב, סלון נעים משולב 2 צבעים, מושבים תומכים, תא מטען יחסית גדול ואמין. פחות טוב בנושא צריכת הדלק.

מהי צריכת הדלק?

ואיך היא יחסית לפיקנטו?

פורסם

לא רואה הבדל גדול בין האלנטרה לפורטה להוציא יתרון אבזור מינורי לאלנטרה.

אם כבר אז אולי לבדוק את האיוניק שתהיה חסכונית יותר ובטיחותית יותר.

פורסם
לא רואה הבדל גדול בין האלנטרה לפורטה להוציא יתרון אבזור מינורי לאלנטרה.

אם כבר אז אולי לבדוק את האיוניק שתהיה חסכונית יותר ובטיחותית יותר.

שקלתי את האיוניק, אבל הבעיה היא שאני מתכוון להישאר עם האוטו הרבה זמן ולמרות שיש לאיוניק 5 שנות אחריות (לעומת 3 שנים לאלנטרה) ו-7 שנים לסוללה - אני חושש שהתחזוקה של כל המערכת ההיברדית יתחיל להיות עסק יקר בתום האחריות...

פורסם

ביחס לפיקנטו היא נוחה יותר, אך לפיקנטו איבזור בטיחותי עדיף ו7 שנות אחריות מה שכניראה תורם לשמירת ערך די טובה ביחס לסגמנט.

צריכת דלק דומה כי הם מבוססים על אותו מנוע ואותה תיבת הילוכים. 1/16 בבין עירוני בערך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה יכול ללכת על הקיה פיקנטו ולעל הסיד, שני רכבים טובים מאותה המשפחה. הסיד רכב מצוין שאמור לענות על הצורך לרכב משפחתי ועל הפיקנטו כבר לא חושב שיש צורך להרחיב, אתה כבר יודע מה הוא שווה. אגב על שניהם עד כמה שידוע לי יש 7 שנות אחריות שזה גם חשוב בכל הנוגע למוסכים תיקונים וכו'

פורסם
אתה יכול ללכת על הקיה פיקנטו ולעל הסיד, שני רכבים טובים מאותה המשפחה. הסיד רכב מצוין שאמור לענות על הצורך לרכב משפחתי ועל הפיקנטו כבר לא חושב שיש צורך להרחיב, אתה כבר יודע מה הוא שווה. אגב על שניהם עד כמה שידוע לי יש 7 שנות אחריות שזה גם חשוב בכל הנוגע למוסכים תיקונים וכו'

7 שנות אחריות רלוונטי רק לרכב חדש ולא ל0 ק״מ.

• תוכן חדש...