Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פאביה 2017

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות רכב חדש ועיני ממש נתפסה על סקודה פאביה 2017 החדשה ברמת גימור STYLE.

בשיטוט קצר בפורום יצאתי מבולבל לגבי הדעות הרווחות כלפי הרכב(מנוע והגיר DSG7) וכלפי האמינות שלו בפרט.

משיחה עם בעל מוסך המתמחה בגרמניות הוא טען שאם אני מתכנן להיות עם הרכב מעל 3 שנים עדיף שאתרחק ואכוון יותר ליפניות - מאזדה\טויוטה. אשמח קצת לייעוץ..

פורסם

את זה אמר מוסך מומחה לרכב גרמני,מי אנחנו בכלל שנחלוק עליו...

האמת,כל מילה שאמר בסלע.

הרכב נהדר בגרסה הידנית ומזעזע עם הגיר הרובוטי שגם בשנים 2015-16 המשיכו התלונות (יש כאן בחור עם איביזה 2016 שמתלונן על רעידות והידרדרות הרכב).

לגבי הגיר הרובוטי- שומר בריאותו הנפשית וכספו ירחק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מחו״ל לא שמעתי משהו כזה...מעניין למה בארץ כל הזמן מתעסקים בזה. וגם אני רואה שכל הזמן קונים וואגים..

.​Another fine day ruined by responsibility...

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?630560-%D7%A1%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%90%D7%99%D7%91%D7%99%D7%96%D7%94-DSG-7-%D7%AA%D7%95%D7%A4%D7%A2%D7%94-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-%D7%91%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A8-%D7%91%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%9A&highlight=%D7%90%D7%99%D7%91%D7%99%D7%96%D7%94+2016.

חכם עושה חיפוש בפורום בארץ ולא בחו"ל.מה שקורה בחו"ל ממש לא מעניין...

יכול להיות שהגיר באירופה מוצלח אבל חרא בארץ,כי מזג האוויר החם יחסית שלנו לא עושה טוב למצמדים שלו- לא שבאירופה אין קיץ אבל כנראה,שאצלנו זה גרוע יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מה מחיר הגיוני לרכב כזה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרכב מתומחר יקר? הוא עולה בערך כמו מזדה 2 . (כל הרכבים בארץ מתומחרים יקר :) ). אני גם התלבטתי בינו לבין מזדה 2 . אמת מעדיף את הסקודה אבל לא רוצה לחשוב כל הזמן על הגיר.... בהצלחה בכל מקרה.

פורסם (נערך)

באירופה רוב הרכבים בקטגוריה הזאת נמכרים עם גיר ידני.

זאת הסיבה שלא שמעת על הבעיות בגיר.

באירופה גם חלק גדול מהרכבים נמכרים עם מנועי דיזל, ומנועי דיזל משודכים לתיבת הילוכים אוטומטית שונה ואמינה יותר - DSG6 אאל"ט במקום DSG7.

מחו״ל לא שמעתי משהו כזה...מעניין למה בארץ כל הזמן מתעסקים בזה. וגם אני רואה שכל הזמן קונים וואגים..
עריכה אחרונה על ידי rolling_stony
פורסם

באירופה גם חלק גדול מהרכבים נמכרים עם מנועי דיזל, ומנועי דיזל משודכים לתיבת הילוכים אוטומטית שונה ואמינה יותר - DSG6 אאל"ט במקום DSG7.

לא בפאביה, באוקטביה וצפונה בהיצע כן.

פורסם

הפביה והמזדה 2 מתומחרות מאוד ביוקר אז פשוט לא לקנות.

למה מתעקשים לתת פרנסה ליבואנים.

כל המטבעות יורדות והמחיר רק עלה.

תפסיקו לקנות.

פורסם

הם לא עולות ביוקר, המחיר שלהם ממוצע לקטגוריה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...