Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה... אם ראית אחת כסופה, גאנטים (מאוד!) רחבים מאחורה, הריי שמדובר ב X/19 של מומי ... ולא מנוע של אונו טורבו יושב שם .. אם כי משהו מפלצתי הרבה יותר ... מדובר במנוע 5 צל' של קאפה טורבו (2 ליטר) מנוע חדש... כלכך חדש.. עד שיכולתי להשבע שאני מוכן לאכול ממנו ... האוטו מ-ד-ה-י-ם :)

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
טוב אז ככה... אם ראית אחת כסופה, גאנטים (מאוד!) רחבים מאחורה, הריי שמדובר ב X/19 של מומי ... ולא מנוע של אונו טורבו יושב שם .. אם כי משהו מפלצתי הרבה יותר ... מדובר במנוע 5 צל' של קאפה טורבו (2 ליטר) מנוע חדש... כלכך חדש.. עד שיכולתי להשבע שאני מוכן לאכול ממנו ... האוטו מ-ד-ה-י-ם :smile:
כמעט בטוח שזו הפיאט שראיתי והיא כנראה ירושלמית לפי המודעה

http://www.classiccar.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=14&sub_id=76&ad_id=4015

פורסם
כמעט בטוח שזו הפיאט שראיתי והיא כנראה ירושלמית לפי המודעה

http://www.classiccar.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=14&sub_id=76&ad_id=4015

אז ראיתה תאוטו של מומי שוהא באמת טיל בליסטי :twisted: ואין מה להגיד על מומי הבנאדם יודע לעשות תעבודה בצורה הטובה ביותר....

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם
אז ראיתה תאוטו של מומי שוהא באמת טיל בליסטי :twisted: ואין מה להגיד על מומי הבנאדם יודע לעשות תעבודה בצורה הטובה ביותר....
אגב הרכב עדיין מוצע למכירה?
פורסם
אגב הרכב עדיין מוצע למכירה?

זו לא של מומי ... של מומי נראית ה-ר-ב-ה יותר יפה , בנוסף כל הריפודים הוחלפו (כחול ..) האוטו למיטב ידיעתי עדיין לא נוסע בכבישים אלא בשלבי שיפורים ... עם גאנטים אחרים כמובן ...וכמובן.. מומי מת"א והסיכוי שהוא ימכור את הרכב הזה הוא כמו הסיכוי שמחר כל מובטל יקבל 911 טורבו עם דלק לשנה וביטוח על חשבון המדינה ... ובקיצור , אין מצב. :)

פורסם
זו לא של מומי ... של מומי נראית ה-ר-ב-ה יותר יפה , בנוסף כל הריפודים הוחלפו (כחול ..) האוטו למיטב ידיעתי עדיין לא נוסע בכבישים אלא בשלבי שיפורים ... עם גאנטים אחרים כמובן ...וכמובן.. מומי מת"א והסיכוי שהוא ימכור את הרכב הזה הוא כמו הסיכוי שמחר כל מובטל יקבל 911 טורבו עם דלק לשנה וביטוח על חשבון המדינה ... ובקיצור , אין מצב. :)

בזה אתה טועה!!

אפשר לקנות הכל אם משלמים!!

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

מה שאומר מתשובתך בנדר לדברי אורן, שבאמת כל מובטל מחר בבוקר, יקבל 911 טורבו אם דלק לשנה וביטוח על חשבון המדינה :?:

אני רץ להגיש מכתב התפטרות עכשיו :wink:

אילן פ ייביש - turbo

פורסם
מה שאומר מתשובתך בנדר לדברי אורן, שבאמת כל מובטל מחר בבוקר, יקבל 911 טורבו אם דלק לשנה וביטוח על חשבון המדינה :?:

אני רץ להגיש מכתב התפטרות עכשיו :wink:

לא

מה שאומר בנדר זה שלכל דבר יש מחיר ובעל הפרוטה יוכל לקנות כל רכב כולל "המומיה" זה רק עניין של מחיר ללא קשר למובטלים ועובדי מדינה למיניהם

פורסם
הפיאט הזאת נראית כמו חיקוי של פורש 914!
הפורשה (עד כמה שאפשר לקרוא לגרוטאה 914 פורשה) מכוערת - ולהשוות אותה ליצירה של ברטונה זה עלבון

whenever I see an Alfa I tip my hat

H. Ford

פורסם
הפורשה (עד כמה שאפשר לקרוא לגרוטאה 914 פורשה) מכוערת - ולהשוות אותה ליצירה של ברטונה זה עלבון

יש בזה משהוא

פורסם

Tazio

אתה בהחלט צודק, בהשוואה שבין פיכס'לה (פורשה) 914, לבין אותה יצירה אומנותית

יפהפיה ואופה, מפרי עיטו של המעצב ברטונה האיטלקי המכונה פיאט X1/9. יש לציין כי פורשה מקמטים את האף ,ברגע שמזכירים בפניהם את הדגם הזה, הנושא לצערם את הסימול של פורשה... אפשר לומר בת חורגת במובן העגום של המילה...

*מצורפים תמונות של פיאט X1/9, ושל פיכס'לה...

בכבוד רב

אילן פ.

תמונה פיאט אקס תשיעית בישראל.jpg

תמונה פורשה 914.jpg

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

תיכף, תיכף ייכנסו הנה חבורת הוולקסווגניסטים ותתחיל מלחמה...

:wink:

הפורשה 914 משתפת מכלולים עם משפחת טייפ 3, נכון?

פורסם
תיכף, תיכף ייכנסו הנה חבורת הוולקסווגניסטים ותתחיל מלחמה...

:wink:

הפורשה 914 משתפת מכלולים עם משפחת טייפ 3, נכון?

אמנם אני לא פולקסוואגני אבל אני חובב את ה 914 ומוצא אותו רכב סימפטי ביותר

הוא חולק מכלולים עם ה טייפ 4, 411 ו 412 ולא עם הטייפ 3.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם
Tazio

אתה בהחלט צודק, בהשוואה שבין פיכס'לה (פורשה) 914, לבין אותה יצירה אומנותית

יפהפיה ואופה, מפרי עיטו של המעצב ברטונה האיטלקי המכונה פיאט X1/9. יש לציין כי פורשה מקמטים את האף ,ברגע שמזכירים בפניהם את הדגם הזה, הנושא לצערם את הסימול של פורשה... אפשר לומר בת חורגת במובן העגום של המילה...

*מצורפים תמונות של פיאט X1/9, ושל פיכס'לה...

בכבוד רב

אילן פ.

יופי זה עניין של טעם, וטעם זה דבר אישי...

לדעתי, שתהן יפות (כל אחת בדרכה).

אם היו שואלים אותי מה הייתי רוצה (קבל וקח :wink: ) הייתי בוחר ב 914 (916 לייתר דיוק)....

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...