Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככתוב בכותרת. חוש מוזיקלי יש בהחלט.

איך מתחילים? - אני מעדיף ללמוד לבד לפחות בהתחלה, יש רצון רב אך מעורבב במגבלות זמן.

מה קונים? - מחיר, משקל, גודל (גודל כף יש משנה?).

על העונים תבוא הברכה.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

תציין את הסגנון שאתה מנגן.

בנוגע לכלי, בגדול יש לנו 3 סוגי גיטרות:

קלאסית עם מיתרי ניילון, אקוסטית עם מיתרי פלדה וחשמלית.

ככלל מומלץ להתחיל עם גיטרה קלאסית, שהיא דומה לאקוסטית, עם סאונד פחות טוב אמנם אבל היתרון הגדול שלה הוא שהיא לא כואבת.( או ליתר דיוק, אקוסטית כואבת רצח ) .

יש להבדיל בין 2 מטרות: יצירת מוזיקה או לדעת לנגן מוזיקה קיימת.

אם מדובר על הראשון, אין לי המלצות מניסיון.

אם לגבי השני, יוטיוב הוא חברך, תפתח יוטיוב ותתחיל ללמוד אקורדים. לא קשה, אבל יש הרבה לתרגל.

במידה ומדובר על מוזיקה יחסית פופולרית בעולם, יש גם המון מדריכים וטאבים לשירים ספציפיים.

בעברית זה פחות עובד.

פורסם

קודם כול קונים גיטרה שתתאים למידות שלך ותהיה נוחה. מומלץ לבוא עם חבר שמנגן כי בשלב הזה לא בטוח שתדע לבד מה נוח ומה לא.

מבחינת הגיטרה עצמה, הייתי ממליץ ללכת על משהו זול אבל לא מזעזע לגמרי, כי גיטרות סופר זולות ממש לא נוחות לנגינה וסתם יכולות לתסכל. ושוב, כדאי ללכת עם מישהו שמבין ומנגן כבר.

מבחינת לימוד, יש המון מדריכים באינטרנט וביו טיוב. אישית, אני חושב שכדאי לקחת מורה מדי פעם לפחות בהתחלה בשביל שיכוון אותך וסתם ימנע ממך הרגלים רעים/תסכול.

פורסם

אני עוד לא מנגן, אפילו לא "חובב".

כנראה שההתחלה באמת תהיה גיטרה קלאסית.

חברים מנגנים אין אז כנראה שפשוט אקפוץ לחנות כלי נגינה בעיר ונראה מה יש.

[CENTER] [/CENTER]

• תוכן חדש...